Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Talán Juszt László a legélesebb tollú közéleti szereplő. Se TV se rádióműsora, mégis több százezer ember olvassa közéleti jegyzeteit. Úgy tűnik van akinek ez nagyon nem tetszik:

“A Magyar Nemzet értesülései szerint Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszéde egy újabb, médiaellenes kampány felvezetője volt; a lap úgy tudja, a kormány tevékenységét bíráló lapok, tévék, rádiók, hírportálok után maguk az újságírók kerülhetnek a lejárató kampány célkeresztjébe.

Ez nem újdonság. vagyunk páran, akik ezt 1998 óta többször átéltük.

Ez nem egy múltbeli történet. Nem olyan régen felhívott egy barátom – találkozzunk. A következőket mondta:
Tegnap, azaz 9-én behívtak a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lakom. Én még soha nem voltam ilyen helyen. Egy civil férfi ült az irodában és csak rólad kérdezgetett. 


Remélem minden elmondtál, amit tudsz? Hogy fokhagymásan eszem a lángost, hogy mint a szart útálom ezt a rezsimet. Orbánt, aki eltrörölte a műsoromat, bezáratta a kiadómat, s másfél évig jártam miatta az ügyészséget, a bíróságot. S az utálatom nem önzetlen, hiszen legalább 430 milliót vesztettem miatta. Hogy utálom Kövért, aki mindenféle titkosszolgálati eszközökkel akart lejáratni. Hogy szellemi retardáltnak tartom Rezsiszilárdot éppúgy, mint a kupakos kósát. Hogy tudom miért kerülhetett egyetemre az egyik legkomolyabb rabló, a “gumifalúházban” lakó tóni. És nagyon sokmindenről vannak papírjaim, amiket már a 99-es házkutatáskor sem találtak meg, mert természetesen nem otthon, de biztos helyen tartom őket.


Hülyéskedsz, de nekem ez egyáltalán nem volt mulatságos. És bevallom annyira besza…, hogy mindent elmondtam volna. Tán azt is, amit nem tudok.
Elhiszem! És rettenetesen sajnálom, hogy miattam ilyen helyzetbe került. Éppen ezért itt, – az egyetlen, még szabad fórumon – felhatalmazom minden barátomat, ismerősömet, – ha hasonló “beszélgetésekre” invitálja őket ez a szennyes rezsim, akkor bármit meséljenek el rólam.

De csak úgy mellékesen: ennyire beszartatok fiúk? Nincs se tv, se rádióműsorom, ahol elmondhatnám a disznóságaitokat. Van ez az egyetlen fórum, a facebook, ahol igaz van heti 600.000 – 700.000 olvasóm. De ezek az emberek akkor sem lesznek a ti szavazóitok, ha a felcsúti törpe mégegyszer akkora hasat ereszt.”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here