Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyszerűen szégyen, hogy egy fővárosi kórházban fáznak a betegek. Az MSZP előtt le a kalappal, a Fideszt így kell leiskolázni emberségből!

Mondtam én, hogy össze fogja kapni magát ez a párt. Igen, MSZP! Az ilyen akciókra van szükség, ahol az emberek látják és érzik, hogy rátok számíthatnak a bajban! Teszitek a dolgotokat.

 

Történt az, hogy másfél hete az RTL híradójában bemutatták, hogy a János kórházban nincs fűtés, és a kórház honlapján is megjelent, hogy meghibásodott a kazán. Mind ezidáig senkinek sem sikerült megoldást találni arra, hogy a betegek ne fázzanak, így az MSZP lépett.

S két MSZP-s politikus több tucat fűtőkészüléket vitt a kórházba. Egészen elképesztő, hogy 2017-ben Magyarországon Buda egyik legnagyobb egészségügyi központjában, a Szent János Kórházban egyes kórtermekben nincs fűtés, miközben kint 10 fok van és a betegek fagyoskodnak – jelentette ki Őrsi Gergely, az MSZP budapesti alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Mindez még elképesztőbb annak tükrében, hogy például a felcsúti focipálya gyepe fűthető, a felcsúti kisvasúton is van fűtés – tette hozzá.
Emlékeztetett, 2011-ben is lehetett sejteni, hogy a teljes államosításból baj lesz; a világszínvonalú egészségügy helyett a valóság ma a fagyos kórtermekkel és a kilométeres várólistákkal írható le.
Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő szerint a Fidesz-kormány lélegeztető gépen tartja a magyar egészségügyet. Kevés az orvos, kevés a nővér, nincs ehető étel és a háziorvoshiány miatt körülbelül 1,2 millió ember nem jut hozzá alapvető orvosi ellátáshoz, illetve körülbelül 2 millió ember nem jut sürgősségi ellátáshoz szintén orvoshiány miatt Magyarországon.
Közben, ahogy írtunk róla részletesebben is az MSZP-s vezetésű XIII. kerület az önkormányzatok közül elsőként vásárolt CT és MR gépeket: saját forrásból 800 millió forintot költött a csúcstechnológiára, melyből egész Európában is csak néhány van.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here