Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem lehet más a magyarázat a tegnapi Svájc-Magyar 5:2-es fiaskóra, egyszerűen kevés stadion épült méregdrágán közpénzből!

 

Na jó nem cinízálok. A magyar foci nem hogy szépen felfelé ívelne, hanem megint zuhan és olyan mélységekben jár, ahol már a sport véget ér és a kabaré kezdődik. S még valaki félre ért én nem nézek focit. Magyart azért mert nézhetetlen, külföldit azért mert ideges leszek, hogy a magyar miért nem ilyen? Tényleg miért is nem? Pedig már minden bokorban van egy stadion.

Azért, mert a stadion építés egy baromság. Elbaszott pénz szó szerint a semmire. S az, hogy egy dilettáns semmihez nem értő kormányunk van, ha már a közpénzeink egy jelentős hányas sportra, történetesen focira költjük, annak illene, hogy legyen eredménye is. Azon túl, hogy bizonyos építési vállalkozók hihetetlenül jól járnak.

S duma, hogy egy 10 milliós országban nem lehet jó foci. Svájc, Portugália, Hollandia, Belgium, Ausztria se sokkal nagyobbak mint mi, mégis nézhető ott a játék.

Persze tegyünk pénzt a fociba, oké. De abban a szakma is egyet ért, hogy ennek így baromira semmi értelme. Király Gábor, a sokszoros válogatott kapusa is azért jelezte, hogy sokkal de sokkal fontosabb lenne az utánpótlásra és oktatásra fordítani a pénzeket.

Ebből a pénzből ha veszünk külföldi JÓ utánpótlás edzőket, beindul egy normális edzőképzés, akkor már kezdenének látszódni az eredmények. De az is vicc, hogy a Felcsúti Akadémia, ami aztán ki van tömve lovéval nem tudja eladni a neveléseit… Kb. ennyit is ér.

S azért is hülyeség a stadionépítés, mert a foci az egy biznisz. Ha az alapok lennének rendbe téve, akkor képes lenne a sportág kitermelni a stadionok árát. A Reálnak nem az állam épít stadiont. Maradjunk ennyiben.

Viktor, nem csak az egészségügyi politikád bukott meg, hanem a sport is!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here