Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nevetségesnek és szánalmasnak gondolom, hogy vannak még olyan álomvilágban ragadt 5 százalék alatti pártok, akik azt hiszik egyedül Ők lesznek itten a Janik.

A Közös Ország Mozgalom szóvivője Gulyás Márton tegnap a Hír TV  beszélt arról, hogy október 23-ára óriástüntetést szerveznek, melyre sok-sok civil szervezetet és az összes (demokratikus) ellenzéki pártot várják.

A közös ünneplésen ott lesz eddig az Együtt, Liberálisok, MoMa, MSZP, PM és civilek és tüntetnek annak érdekében, hogy közösen határozzák meg azokat a követeléseket, amelyeket a magyar társadalom egy új, igazságos hatalommal szemben támaszt.

A Gulyás Márton alapította Közös Ország Mozgalom eseményére egyelőre nem jelzett vissza a Jobbik, a Momentum pedig jelezte, hogy csak akkor vesz részt a rendezvényen, ha minden, a választási rendszer koncepciójának kidolgozásában részt vevő párt is megjelenik, de mivel ma Hadházy Ákos, a párt társelnöke az ATV-ben bejelentette, hogy végül nem vesznek részt az eseményen, így a Momentum is távol marad.

Hadházy az Indexnek elmondta, hogy sokat gondolkodtak a dolgon, és alapvetően jogosnak és fontosnak tartják a Gulyás-féle mozgalom célját, illetve gratulálnak a konzultáció és a választási törvény koncepciójának összehozásához.

A politikus szerint azonban az október 23-i tüntetés már nem ennek a jegyében történik, pedig lehetne az is a célja akár, hogy reményt adjon az embereknek. Helyette valószínűleg együttműködési technikákról, összefogásokról lenne szó és szerint ennél azért fontosabb ünnep.

Ezt már a HírHugó teszi hozzá, hogy persze kifogás mindig lesz, hogy mit miért ne csináljanak közösen az ellenzéki pártok. De azt gondoljuk a választók a széthúzó politikai erőket már beárazták. Amelyik párt, főként az 5 százalék alattiak azt hiszik, hogy egyedül bármit is el tudnak érni, nem Magyarországon élnek, hanem egy csodás álom világban.

Nekünk, választóknak ezekkel a pártokkal már nincs dolgunk, álmodozzanak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here