Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kacagok és nevetek azon amit manapság a nyilvánosság birtokosai művelnek. Most épp ez két sláger téma, vajon ez nem a Fidesz-terv része? 

Bizony kedves nagyérdemű tessék szépen hinni, most kérem mert az MSZP tetszik tudni éppen most szűnik meg a Jobbikot meg most fogja feloszlatni a Fidesz. Na nincs is itt több látnivaló: ugye, hogy semmi értelme ennek a 2018-as választásoknak? Jobban is tetszik tenni, ha el sem tetszik -ugye- menni szavazni, mert hát biztos a Fidesz marad.

Kb ez a Fidesz-terv ami éppen most zajlik a médiában és a kiváló nyilvánosság-birtokosok fegyelmezetten végre is hajtják. Nem állítom, hogy az összes újságíró Fidesz ügynök, vagy a Fidesz propagandistája. De azt állítom, hogy sokuk nem ismeri fel, hogy őket is bizony informálják, pontosabban dezinformálják. Azt is állítom, hogy sok újságíró nem ismeri fel a Fidesz alávalóságát és nettó naivitásból önként kiszolgálja a hatalmat, amit maga is gyűlöl, amikor leírja ezeket a sorokat.

Érdekes dolog az, hogy hogyan is lehet egy fikciót valósággá tenni. Milyen véleménybefolyásoló eszközök vannak, amelyek hatása alatt természetesen az újságírók is állnak. Mert sok minden nem más, mint önbeteljesítő jóslat. (Még azt is el tudnám magyarázni, hogy miért van ez így, milyen hatások működnek és miért jöhet létre egy ilyen környezetben fiktív valóság. Nem teszem, mert bonyolult és hosszú. De akit érdekel olvasson hálózat elméleteket.)

Amikor a nyilvánosság beszűkül és egy pólusúvá válik, akkor bizony fikciók könnyen valósággá válhatnak. Volt már ilyen a történelemben. Ez a környezet kedvezett a háború-párti mozgalmaknak 1915-ben vagy a zsidók elleni uszításban a 30-as években. Vagy a napjainkban a migránsokkal kapcsolatban.

Mert győztek a migránsok. Már mint azok, akik a nyilvános térben ezt a kifejezést használták a menekültek helyett. Na, hát pont ilyen könnyen tudja a pártpolitikai érdekeit is érvényre juttatni a Fidesz.

Nem is kell neki ennél jobb választások előtt mint, hogy a két nagy rivális végéről egyszerre szóljanak a hírek.

Érdekes, hogy nagyjából olyan 7 éve folyamatosan megszűnőben van az MSZP. Hiába mérik a pártot olyan 7 és 15 százalék közé, hiába van neki egy 800 ezres bázisa azok már megszűnés szélén vannak. De azok az 1-2 százalékos pártok, akik évek óta nem mérődnek sose 5 százalék felé, nem hogy megszűnnének hanem esélyes csodapártként tündökölnek az újságok hasábjain. Vicces.

S itt van ugye a Jobbik, aki kapott egy ÁSZ-vizsgálatot (tök természetes dolog, az Állami Számvevőszék ellenőrzi minden évben a pártok gazdálkodását), ami most egy kicsit komplikát dologra sikeredett a pártnál. Ebből természetesen logikusan következik, hogy akkor már rögtön meg is szüntetik a pártot. Vicces.

Jó legalább Molnár Gyula az MSZP elnök cáfolta a saját pártjának megszűnéséről szóló hírcunamit, addig Vona Gábor nem, sőt… mondjuk az is tény, hogyha tényleg zűr van a Jobbik gazdálkodásával, akkor lesznek ott kellemetlen percek. De maradjunk annyiban sem az MSZP sem a Jobbik nem fog megszűnni.

S azért érdemes lenne egyszer megnézni, hogy a nyilvánosságot nagyban befolyásoló „szakértők”, informátorok pontosan melyik párt fizetési listáján is vannak rajta. Nem nézzük. Tudjuk. De azért leírjuk, amit mondanak.

Aki pedig kritizálni meri a nyilvánosság működését, annak lesz ne mulass!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here