Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP salamoni bölcsességgel hidalta át azt a problémát, hogy a demokratikus pártok közös megemlékezése elmaradt, de még is legyen!

Mint ismeretes a Gulyás Marciék Közös Ország Mozgalma kezdeményezte, hogy a pártok október 23-án álljanak ki közösön egy színpadra. Először a két együttműködésre képtelen formáció, az LMP és Momentum mondta, hogy nem mennek el rá. Majd az egyre viccesebb nevű Együtt mondta, hogy inkább külön.

Ezután mondta azt Gulyás, hogy akkor a civilek megtartják maguk így bár az MSZP és DK szívesen működött volna közre ők is kiszorultak a közös ünneplésből.

 

Ezért az MSZP egy salamoni bölcsességgel nem a civilekre rászervezve csinál saját megemlékezést, hanem egy nappal előtte és egy megyei jogú városban, Kaposváron.

És pont ebben a bölcs dolog az, hogy végre nem minden csak Budapesten van. Helyes döntés az országos MSZP-től, hogy érdemes elvinni egy ilyen rendezvényt -ha már a közös így alakult- a fővárosból, hiszen nem csak a fővárosban kell leváltani a Fideszt és a baloldal úgy is a vidéki választókerületekben áll rosszabbul. Mi meg valljuk be, pont az ilyen salamoni bölcs döntéseket várjuk el a legnagyobb ellenzéki pártol: nem vitatkozott, hanem egy olyan terepre ment, ahova más nem. Okos!

Íme tehát az MSZP rendezvényének meghívója, tessék szólni a Somogy, Baranya, Tolna, Zala megyei kormányváltást akaróknak, hogy jöjjenek el:

Az MSZP  fáklyás felvonulással emlékezik meg 1956 hőseiről október 22-én, Kaposváron.

A rendezvény 17.30 órakor a Fő u. 77-nél veszi kezdetét, ahol Nagy Imre emléktáblája előtt Hiller István, az MSZP Választmányának elnöke, az Országgyűlés alelnöke mond ünnepi beszédet. Körülbelül 18 órai kezdettel fáklyás felvonulás indul a Nagy Imre parkba, a politikus szobrához, ahol 18.30-kor Molnár Gyula és Pintér Attila mond beszédet.- áll a közleményükben

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here