Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Először azt hittem, hogy egy újabb Habony-művek. Aztán kiderült nem, itt bizony Lajos van a háttérben. Mire lehet neki ez jó?

Majdnem egy éve rendszeresen fut a Helyi Válasz nevű portálnak a fizetett hirdetése facebookon. Nálam rendszerint MSZP negatív hír. Így tök logikusnak tűnt számomra, hogy egy újabb kormányzati vacak propaganda gyár ez is, ami az MSZP-t hivatott rombolni. Ki más akarná pénzt nem kímélve rombolni a legnagyobb baloldali pártot?

A legújabb nagyszerű kamu hírűk azonban akkora baromságra sikeredett, hogy rákattintottam. Egyszerűen kíváncsi lettem, hogy vajon kinek az érdekében áll ekkora hazugságokat terjeszteni a legnagyobb baloldali pártról. Logikus válasz az: valamelyik Habony művek… lett volna, de teljesen ledöbbentem, hogy ezt a förmedvényt, a Simicska Lajos által tulajdonolt Magyar Nemzet adja ki.

 

Az egy dolog, hogy irkálják a hülyeségüket, de hogy pénzt is költenek arra, hogy ezt reklámozzák?! Vajon ez annak a jele-e, hogy Simicska Lajos tényleg mindent megtesz azért, hogy kormányváltás legyen?

Szerintem a válasz egyértelmű. S nem tudom elfelejteni, azokat a nyilatkozatokat, amiket a G-nap után tettek a Simicska média emberei: Maradunk jobboldali és tudni fogjuk a dolgunk.

Minden jel arra mutat, hogy Simicska a nagyobbik jobboldali párt helyet a kisebbik jobboldali pártot, a Jobbikot kezdte el tolni. Bár, plakát kampány ide, kemény média háttér oda, a Jobbik támogatottsága nem nőt, sőt beragadt amióta Simicska segít a pártnak. Közben az MSZP-t hevesebben támadják, mint a fideszes csatornák: ez sikeresebb projektnek bizonyult: bár az MSZP támogatottsága tavaly ősszel növekedésnek indult, ennek sikerült gátat szabni.

Kálmán Olga, aki ez év elején igazolt a HírTV-hez Ő sem a baloldali fordulatot valósította meg a csatornánál. Sőt, ahogy korábban erről írtunk: kifejezetten az MSZP-vel kekec hangnemet üt meg és keményebben szívatja az MSZP-seket mint a Fidesz politikusait. Másik csapatban focizik már Olga. Ez van. Én már nem nézem. De a Facebookon folyó fizetett MSZP fikát látom…

Az, hogy Lajos kiírja, hogy Orbán egy geci és folyik a Fidesz-fika kevés a kormányváltáshoz. Vajon ezt Lajos ne tudná? Így akar kormányt váltani Simicska Lajos?

Eddig ez inkább kormány tartási projektnek bizonyul, ha már a sikerességet nézzük.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here