Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lengyel László, neves politikai elemző is lehetetlen dolognak látja, hogy a Jobbik képes legyen váltópártá nőni. Egy televíziós műsorban beszélt Lengyel a Jobbik lehetséges kudarcairól.

Mi is írtunk róla, hogy a számok tükrében a Jobbik támogatottsága befagyott. Sokadik hónapja 12 százalékra mérik a kisebbik jobboldali pártot. A kudarc okairól beszélt Lengyel László.

A HírTV Egyenesen című műsorában kérdésre Lengyel azt válaszolta: szerinte ez komolytalan, én nem hiszek abban, hogy a baloldali szavazók át szavaznának. Akik oda akart menni már ott van. Azt már mi tesszük hozzá, az ennyi és nem több.

Lengyel úgy látja, hogy az MSZP-nek még mindig lenne lehetősége, éppen a polgármestereinek nagy száma miatt. Az elemző azt mondja, hogy az MSZP-nek 30 körzetben van győztes polgármestere, míg a Jobbik csupán két kicsi várost irányíthat, tehát nincs valódi erejük komoly városban és nem is lesz- véli a politológus.

Jobbik kudarcainak okát még abban látja Lengyel, hogy szerinte a választók pontosan látják, hogy a Jobbik nem kormányképes. A Jobbik egy hanyatló párt, amiben nincs dinamika részben azért mert a Fidesz elvitte a témáit, részben azért mert Vona Gábor liberálisabb hangvétele a törzsszavazót elijeszti. Ez egy csökkenő párt.

A baloldalról elmondta, hogy én is látom, hogy ez most egy hangyaboly. De ennek ellenére ez egy hatalmas hangyaboly. A baloldalon ha lesz egy jelölt, akkor azok arra fognak szavazni. Bármilyen furcsa is de én ma azt mondom még nyerhet is a baloldal. -zárja gondolatait Lengyel.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here