Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A legfrissebb kutatásoktól sokan azt remélték, hogy Jobbik támogatásága megindul felfelé. Tévedniük kellet: meg sem mozdul a kisebbik jobboldali párt népszerűsége hónapok óta.

Vona Gábor arról álmodozott, hogy a Jobbik képes lesz megcsinálni Magyarország legextrémebb politikai pizzáját: egyszerre lesz rajta barna csoki, csípős kolbász és savanyú cukor. Azonban túl meleg lett a pite. Nem lehet az enyhén fasiszta bázist összeboronálni az európai szemléletű baloldaliakkal.

Mondhatnánk azt is, hogy a választóknak vannak még elveik ha már Vonának nem sok maradt. A korábban bőszen zsidózó, holokauszt relativizáló, magyar gárdázó, Európai Unió zászlóját égető párt azt a poént találta ki, hogy ezzel a múlttal megszólítja a baloldali embereket.

Ez művelet pont olyan sikeres, mint az amikor az antibaloldali SZDSZ 1994-ben összeállt az MSZP-vel. Maradt belőle az ami. Ugyanis a Jobbik támogatottsága már a sokadik hónapja nem nő. Az októberi számok a héten jöttek ki: Závecz Research ismét 12 százalékot mért a kisebbik jobboldali pártnak. Más kutatóknál sem volt érdemi növekedés.

S mikor nem, ha Botka távozás után lett volna valami esélye a Jobbiknak valamennyi szavazót lecsippenteni innen-onnan? Meg is próbálták: de ez is totális kudarcnak bizonyult a számok tükrében.

Annak ellenére produkál ilyen számokat a Jobbik, hogy Simicska Lajosnak hála a párt brutális méretű plakát és média lehetőséghez jutott, ami közel már fél éve folyamatos. Ennyi idő alatt illene  valami eredményt felmutatni. A csőd mértékét jól mutatja, lényegében a komoly segítség ellenére 0 százalékot erősödött a párt.

Lengyel László, neves politikai elemző is lehetetlen dolognak látja, hogy a Jobbik képes legyen váltópártá nőni. Egy televíziós műsorban beszélt Lengyel a Jobbik lehetséges kudarcairól. Erről részletesebben itt írunk.

Minden esetre, hogy érdemben csupán két párt támogatottsága mozgott az MSZP-é és a Fideszé, ebből lehet nagyban következtetni arra, hogy milyen irányból keresik az emberek a változást.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here