Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap jelentette be Gulyás Márton, a Közös Ország Mozgalom vezetője, hogy ma elmarad a civil megmozdulás. Így senki se induljon el!

Mára, tehát október 23-ára tervezett civil ellenzéki tüntetést végül is lefújták a szervezők. Gulyás Márton tegnap jelentette be, hogy a mára kiadott vörös riasztás miatt nem tartják meg a tüntetést.

A meteorológia tegnap erős zivatart, széllökéseket jelzet arra az időpontra, amikor is kezdődött volna  az esemény, így Gulyásék bölcs döntést hoztak.

Azonban a Kétfarkú Kutyapártnak nem is kellett több rögtön lecsapott egy jóféle humorral, a történésekre: „Holnap az eső miatt sajnos elmarad az ellenzéki tüntetés, ezért kérünk mindenkit, KÉTSZER ANNYI lájk gombot nyomjon holnap a kormányellenes posztok alatt.”- írja a viccpárt Facebook oldalán.

Lendvai Ildikó is reagált facebookon az elmaradásról szóló hírre, mint írja reméli nem a változás és igazság marad el.

Persze azért az ünnepen nem maradtak az ellenzék híve rendezvények nélkül. Tegnap, október 22-én az MSZP Kaposváron, Nagy Imre szülővárosában tartott egy teltházas megemlékezést.

Ahol Molnár Gyula az MSZP elnöke elmondta: „Gyertek velünk, szabadítsuk fel Magyarországot, építsünk egy új köztársaságot! – szólította fel az ünneplőket, s így folytatta a párt elnöke, „szinte hihetetlen, hogy 61 évvel később újra szabad levegőért, demokráciáért, sajtószabadságért és nyugatos országért kell küzdenie a magyaroknak”

Ma reggel pedig szintén az MSZP szervezésében közösen koszorúztak a demokratikus ellenzéki pártok, Budapesten Nagy Imre házánál. Itt az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), az Együtt, a Magyar Liberális Párt, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), a Párbeszéd és a Szolidaritás egy-egy képviselője helyzete el ünnepi koszorúját.

Maradjunk annyiban, hogy ahhoz képest, hogy milyen nehezen szerveződött meg a mostani ellenzéki 56-os megemlékezés, maradjunk annyiban az MSZP kitolta szögletre ezt a napot. S mi pedig kérjük a Kétfarkúék által beharangozott dupla likeot a posztunkra!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here