Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van, hogy egy politikus véletlenül arcon köpi magát, de Orbán ezt a nemes műveletet neki futásból műveli. Legalábbis a most előkerült felvételből erre lehet következtetni.

Természetesen az ifjú kori Orbánt köpi arcon az idős. Én nem tartozom azok táborába, akik meg vannak róla győződve, hogy Orbán fiatalon milyen frankó csávó volt. S, az akkori, ha tetszik, mai liberális értelmiség legnagyobb, de ahogy elnézem a mostani helyzetet, nem csak egyetlen, tévedése volt Orbán.

Na de az arcon köpés, nagy erőkkel körözött ez a felvétel a facebookon, melyben a Orbán bőszen arról beszél, hogy ő bizony Soros ösztöndíjas. Tehát, Orbán nem csak szép titokban volt az, hanem kifejezetten büszke is volt a Soros-ösztöndíjára, különben miért mutatkozott volna be így, nem de?

S nem kell jönni azzal a dumával, hogy Soros így meg úgy megváltozott. Soros maradt ugyan az az ember, mint aki 89-ben volt. Itt csupán egy olyan alak van, aki éppen mindig olyan színű, amit a legnépszerűbbnek gondol: Orbán Viktor.

Ha szerinte az a menő, hogy ő Soros.ösztöndíjas akkor azt mondja, ha épp Soros nem menő, akkor Soros tervről hadovál. Ha épp a liberalizmus a menő, akkor ő liberális, ha nem az a nyerő, akkor pedig illiberális. Ha polgárinak kell lenni, akkor polgári. Ha nemzetinek akkor nemzeti. Ha pedig az orosz ellenes dogma a népszerű akkor azt kurjongatja, hogy ruszkik haza, ha pedig a politikai érdekei azt kívánják ki sem lehet ráncigálni Putyin seggéből.

Gerinces egyenes ember ez a Viktor, nem?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here