Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kiderült, hogy ki azaz ifi vezető, aki mindenszentek előtt meggyalázta Horn Gyula szobrát. Meg fog döbbenni, milyen közel áll bizonyos Jobbikos vezetőkhöz!

Mint, arról a HírHugó is beszámolt a Jobbikhoz ezer szállal kötődő 64 vármegye ifjúsági szervezet emberei mindenszentek ellőtt meggyalázták Horn Gyula angyalföldi szobrát. Azonban a Balra Magyar nevű értékrendi portál legfrissebb információiból kiderül, nem egy mezei aktivista követte el ezt a gyalázatos tettet, hanem Lipták Tamás a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom budapesti vezetője.

Lipták Tamás büszkén vállalja a Horn-szoborgyalázást

Lipták a Jobbik holdudvarában ráadásul nem is egy mezei ifi vezető. A Balra Magyar által leközölt fénykép tanulsága szerint igen szoros viszonyba állhat Z. Kárpát Dániellel, a Jobbik alelnökével és parlamenti képviselőjével.

Lipták Tamás összeölelkezve  vállalja barátságát Z. Kárpárt Dániellel, a Jobbik alelnökével

Olyannyira jó a viszonyuk, hogy „együtt köpködik a szotyolát”  egy foci meccsen a Bozsik-stadionban. Baráti összeölelkezésükből lehet látni, hogy nagy egyetértés van a két szélsőjobboldali vezető között.

Most én nem is mennék bele, hogy a rossz nyelvek szerint Orbán is sok fontos dolgot beszél meg egy foci meccs alatt szurkoló társaival, de úgy látszik jobboldalon a focimeccsre járás az értelmiségi lét alapja.

Z. Kárpát Dániel már elég korán a Jobbik egyik legbefolyásosabb vezetője volt. A 2009-es európai parlamenti választáson a Jobbik listáján a 6. helyet foglalta el. A 2010-es választáson országgyűlési mandátumot a párt országos listájáról szerzett, amin a 13. helyet foglalta el. 2014 júniusában a Jobbik alelnöke lett.

Na kb. ennyire hiteles a Jobbik néppártosodási projektje. Az egész egy nagy átverés. Pont ugyanaz a szélsőséges párt, mint ami volt. S nem igaz az sem, hogy a radikálisok csak vadhajtások. Jól látható, hogy a párt legfelsőbb szintjéig érnek a kapcsolati szálak. Jelen esetben alelnöki szintig.

Ha szerinted is felháborító Horn Gyula szobrának a meggyalázása mindenszentek előestéjén, oszd meg a posztunkat: lássa minél több ember az igazságot a Jobbikról!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here