Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tovább folytatódik a meghurcolásosdi. Érdekes, hogy minden választási kampányban serényen nyomozgatnak a hatóságok az ellenzék ellen. Várjuk, ezt a szorgalmat a kormányzati korrupciónál is.

A Fidesz-közelbe került Origo számolt be arról, hogy ma délben a kecskeméti NAV központjában kihallgatták Dobrev Klárát,  abban az ügyben, amelyben Czeglédy Csabát, az ellenzéki sikerügyvédet éppen meghurcolják.

Gyurcsány Ferenc feleségét azért idézték be tanúként, mert a Gyurcsány-család cége, az Altus több alkalommal is KÖLCSÖNT adott a szocialista ügyvédnek.

Dobrev saját maga által összehívott sajtótájékoztatón tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy összesen három alkalommal (tavaly kétszer, és idén egyszer) adtak kölcsönt a vállalkozónak. 60-90 millió forintos tételekről van szó, amelyek közül – Dobrev Klára állítása szerint – két esetben Czeglédy tisztességesen vissza is fizette a kölcsönt, illetve a meghatározott kamatokat. A harmadik esetben azonban már elmaradt a törlesztésekkel- igaz eljárás indult ellene és a NAV zárolta a vállalkozásainak a bankszámláit.

A kormánypárti média azt igyekszik bizonygatni, hogy a Dobrev és Czeglédy kölcsön szerződése az a BTK-ban tiltott pénzügyi szolgáltatás tevékenysége  bűncselekményét valósította meg.

Míg az ellenzék politikai szereplőit KÖLCSÖNadás miatt vegzálja a nyomozóhatóság, addig sem Mészáros Lőrinc, sem Tiborcz István, sem Rogán Antal hirtelen vagyonosodásában nem találtak kivetni valót.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here