Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Simicska Lajos telefonos interjút adott az RTL Klub híradónak, amiben elmondta, hogy igazából nem mer Orbán ellen fellépni.

Bátor Simicska Lajos eddig nagyon sok mindent tett ám, hogy megbukjon a Fidesz. Például háromszor ki is írta, hogy Orbán egy geci. Wáo. Max riszpekt Lajos. Ez aztán a harc.

Sokan azt gondolták, hogy a milliárdos tényleg keményen berágott ám Orbánra és a kampányba fog egy-két keményebb tényadatot nyilvánosságra hozni a Fideszről. Aki ezt gondolta, annak csalódnia kell. Az ezt firtató kérdésre csak annyit válaszolt: nem leszek öngyilkos.

Azonban azt elmondta, hogy Orbán Viktor maffiaállamot épített ki és ebben neki is van személyes felelőssége.  Köztudott tény, hogy Simicska és a mögötte álló médiabirodalom segítette 2010-ben kétharmadhoz Orbánt.

De nem csak az RTL-nek beszélt, hanem az ATV-nek is nyilatkozott Lajos. Simicskától ők azt is megkérdezték, van-e olyan titkos fegyvere, amivel meg tudná buktatni Orbánt. Erre a milliárdos válasza: „Milyen titkos fegyver? Nem is értem, semmilyen titkos fegyverről nem tudok”  Hát ez bátor volt Lajos!

Simicska ritkán szólal meg ezért is meglepő, hogy ezt most meglépte. Lehet, hogy ezt egy fehér zászló feltartásnak is lehet értelmezni? Mondjuk mi, már mondogattuk korábban is, hogy valami nem kerek a mi Lajosunkkal.

Bár Simicska nem kimondottan de a háttérből a Jobbikot terelgeti. Eddig nem volt túl sikeres projekt: hiába a médiahátszél, hiába az óriásplakát kampány és a pénzen megvett egykoron baloldali véleményvezérek a Jobbik támogatottsága meg sem mozdult az elmúlt egy éveben.

Simicska érdemi áttörést nem ért el a Jobbikkal, de cserébe a médiabirodalma 2017 nyárától épp annyira támadni kezdte az egyébként erősödésnek indult  baloldalt mint korábban.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here