Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem akarom földig dicsérni a szocialistákat, de a programbemutató rendezvényük tényleg elég színvonalas volt. Pont olyan, amilyet egy kormányra készülő baloldali párttól elvár egy választó.

Ma tartotta az MSZP a programbemutató nagygyűlésüket. A párt kitett magáért. Lelkesítő és hitet adó beszédeken túl. igen csak jól látják az MSZP-sek Magyarország problémáit. Hiller István volt a program atyja, 143 szakértő dolgozott 23 csapatban az MSZP programján

Érdemes végignézni a teljes programbemutatót, a beszédek sorát Molnár Gyula, az MSZP elnöke kezdte, majd Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszter-elnökjelöltje folytatta.

Molnár Gyula, Karácsony Gergely, Hiller István és Kunhalmi Ágnes beszédei

Molnár Gyula azt hangoztatta: készen állnak arra, hogy a változást akarók szövetségét létrehozzák és programjuk a változás programja legyen. A politikus azt is jelezte: kitart amellett, hogy közös jelöltek legyenek a választókörzetekben, közös listán induljanak a választáson és legyen közös miniszterelnök-jelöltjük.

Karácsony Gergely a következőket mondta: Szerinte mindenkinek könnyebb lenne, ha nem állna ott a programbemutatón. „Minden simábban menne, nem feszengenének a szocialisták, hogy mit keresek én itt. Lehet nekem is könnyebb lenne. Könnyebb lenne a demokratikus pártoknak is, mert nem kavarnék bele a terveikbe, és számolgathatnák tovább a képzeletbeli százalékaikat” – mondta Karácsony, de szerinte nagyon nincs minden rendben, és problémások az ellenzéki tárgyalások.

Gőgös Zoltán beszéde

Bangóné Borbély Ildikó beszéde

Összefogás kell, és hitet kell adni a szavazóknak, hogy leváltható az Orbán-kormány. Vagyis szerintem nem egyszerűen közös jelöltek kellenek, hanem közös listára, sőt, közös vízióra is szükség van.

Korozs Lajos és Molnár Gyula záró gondolatai

Ezután Hiller István beszélt, aki összefoglalta a program főbb pontjait, majd Kunhalmi Ágnes, az oktatással, Gőgös Zoltán, az agráriummal a vidék Magyarországával, Bangóné Borbély Ildikó, a családokkal, és Korozs Lajos pedig a szociális és nyugdíjas kérdésekkel  kapcsolatos elképzeléseket mondta el.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here