Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A mai sajtótájékoztatón nem csak Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely vett részt, hanem az MSZP elnöke Molnár Gyula és Fodor Gábor, az MLP elnöke is jelen volt. 

Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely közös sajtótájékoztatót tartottak ma Budapesten a Vörösmarty téren, ahol Kunhalmi Ágnes, az MSZP programjáért felelős vezető elmondta, hogy szerinte közösen többre vagyunk képesek, tavasszal nem csak a kormányt küldhetik el a magyarok, hanem megüzenhetik Európának, hogy nem egy összeférhetetlen, gyűlölködő nép a mienk, hanem a magyar egy békeszerető nép.

 

Az elkövetkező napokban, a karácsony idején, mindenki egy picit megnyugszik, a világ egy kicsit elcsendesedik és az emberek jobban tudnak figyelni, hogy mi a lényeg.- ezt már Karácsony Gergely, miniszter-elnök jelölt mondta.

Majd kifejtette, hogy szerinte a politikának nem az a dolga, hogy egyfolytában harcoljon és mindenkiben ellenséget lásson, ha 2018-ban változás lesz, akkor egy olyan országot építünk, ahol a közélet nem a háborút, hanem a békés építkezést akarja szolgálni.

Ma az a dolgunk, hogy békét hozzunk az ellenzéki táboron belül, hogy aztán békét hozzunk Magyarországra! Büszke vagyok arra, hogy a Párbeszéd mellett az MSZP és a Liberálisok is  támogatnak abban, hogy választások után békét hozzak Magyarországnak!-tette hozzá Karácsony

Majd így folytatta: azt kívánom mindenkinek, hogy a következő napokban, egy kicsit elcsendesedve gondolja át, hogy milyen Magyarországot szeretne: válasszon az állandó háború és a béke között! Válaszon az ellenségképek és aközött, hogy lehet Magyarországnak egy szelíd kormánya, ami azért robotol, hogy a magyar emberek életét megjavítsa. Ennek a szellemében kívánok mindenkinek boldog Karácsonyt- zárta szavait.

Csupa öröm ezt a két felelősségteljes fiatal politikust hallgatni, ahogy hisznek és tesznek a változásért: acsarkodás és furkálódás nélkül. Legyen a Kunhalmi-Karácsony páros egy példa: ilyen vezetőket, ilyen ellenzéket, ilyen Magyarországot akarunk!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here