Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádióban mondott megdöbbentő szavakat, melyeket nehéz másképp értelmezni: ez ki akarja vezetni Magyarországot az EU-ból.

Orbán sok minden okosságot mondott, a kormányfő többek között szólt arról is, hogy nem érkezett visszautasíthatatlan ajánlat az euró esetleges bevezetésével kapcsolatban, csupán „sovány, szerény, rosszabb, mint az eddigi” – mondta

Ezután mondott egy iszonyat megdöbbentőt: Hamvában holtnak ítélte azt a próbálkozást, hogy az uniós források biztosítását a jogállamisághoz kössék, mert, mint mondta, ezt a közösség alapszerződése, jogrendszere nem teszi lehetővé.

Jól értem, hogy már nem is cáfolja, hogy csorbult Magyarországon a jogállam? De az egyik döbbenetből tovább esünk a másik döbbentbe, ugyan is így folytatta:

Magyarország sok pénzt fizet be, és komoly forrásokhoz is jut, amellyel azonban az unió is jól jár, azzal, hogy pénzt ad, valójában keresnek rajtunk.-bölcselkedett Orbán.

Hát nyilván Viktor. Főként azon, hogy Te kisvasutat építesz az uniós pénzekből. Hihetetlen sokat keresnek abból is, hogy Kaposaszaló főterét újítják fel. Viktor ezen csak Ti kerestek, meg a haverjaid. De most figyelj, mert most jön a legkeményebb rész:

„Semmi olyan nem történik, amiért hálásnak kell lennünk” – fogalmazott Orbán Viktor, hiszen az egész rendszer kölcsönös érdekeken nyugszik. Kijelentette azt is, hogy a magyar gazdaság uniós források nélkül is működtethető, hiszen annak motorja az emberek munkája. Magyarország nincs rászorulva senkinek a pénzére, a saját lábán áll, és a gazdaság elég rugalmas ahhoz, hogy alkalmazkodjon egy esetleges változáshoz, egy új helyzetben is sikeres lenne – hangoztatta.

Esetleges változás? Új helyzet? Viktor? Csak nem az lenne ez a változás, hogy kilépünk az Unióból, csak nem elszóltad magad?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here