Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikóban, az MSZP korábbi elnökében ismét nem csalódtunk, olyan helyen töltötte a karácsonyt, ahova még a legbátrabbak is remegő lábbal mennek, de egy igazi baloldali politikusnak mégis ott a helye.

Persze több portál is beszámolt arról, hogy Budapest legnehezebb sorsú szegénytelepén, a Hős utcában élő gyermekeknek tartottak karácsonyt és ott 5 ezer forint értékben kisebb-nagyobb ajándékot is kaptak a gyermekek.

Arról azonban már hallgat a média, hogy az egyik segítő Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke volt, pedig a szervezők a Kind people egy külön Facebook posztot is közretett Lendvai Ildikóról. Érthető, nem férne bele abba a gondosan dédelgetett Habonyi-média képbe, hogy a szocik nem csinálnak semmit és csak az összefogásról vagy listákról gondolkodnak, hanem nagyon valóságosan is cselekednek. Most őszintén, nem lenne egy érdekes téma valamelyik esti beszélgetős műsorba, hogy meghívják Lendvai Ildikót, hogy elmesélje mit tapasztalt, mi a helyzet a Hős utcába?

Szerencsére nem kell várnunk a sajátságosan működő magyar médiaroncsra, mert Lendvai Ildikó saját maga tett közre egy kisbeszámolót Facebookon, hát íme:

Karácsony a Hős utcai gyerekekkel.

Itt kint, az előtérben, fellépésre várva személyesen a Betlehemi Csillag és két angyal tisztelt meg egy közös fotózkodással (ezt csinálja utánam valaki!). Bent a többi gyerek várja a névre szóló ajándékokat, amelyeket az óvónénik segítségével levélben rendeltek meg az illetékesektől: Mikulástól és Jézuskától, és lelkesen kacsintgatnak a büféasztalokra a forró kakaó, a magunk kente szendvicsek és a nálam tehetségesebbek süticsodái felé.

Köszönet a „Levelek a Télapónak” csoport szervezőinek és ajándékozó Manóinak! Én egy kislány levelét kaptam meg, akinek kedvenc színe a rózsaszín, saját bevallása szerint jó volt, és Minimax mesekockát valamint macis gumicukrot óhajtott, és egy kisfiúét, aki Superman figurát kért, Kinder tojással párosítva. Ha megnőttök, legyetek Ti is Supermanek és Superwomanek, kedves, sok nehézségben edződő Hős utcai gyerekek! -zárja beszámolóját Lendvai. 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here