Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Előkerült egy felvétel, amelyen Bayer Zsolt nyílt őszinteséggel beszél arról, hogy kapott egy lófejet és finoman megkérték, hogy hagyja ott a lapját.

No nem kell sajnálni Bayer Zsoltot ezért. A történet érdekessége inkább abban rejlik, hogy a Fidesz-világ belső működésének sajátos módszereibe enged betekintést nyerni.

Bayer Zsolt egy előkerült felvételen arról beszél egy fórumon, hogy nem egészen önszántából hagyta ott a Magyar Hírlapot. Ahogy ő fogalmazott, amikor a Mészáros Lőrincék felvásárolták az EchoTV-t, kapott az egyik éjjel az ágyába egy lófejet és finoman megkérték, hogy a Magyar Időkhöz kell neki átmennie.

Az is kiderül, hogy ezt a kérést ő annak ellenére megtette, hogy tudta, hogy a korábbi lapjának ez a lépése nem fog túl jót tenni.

Persze azt eddig is tudtuk, hogy a Fidesz-módszerei között előszeretettel szerepel a lófej-küldözgetés. Azonban, hogy a belső magot is ilyen eszközökkel tudják csak terelgetni, eddig ismeretlen volt a széles külvilágnak.

Ők ilyenek. Persze azt, hogy maguk között milyen viszonyrendszert alakítanak ki, az hogy náluk természetes a pártállami időket idéző, „jelezzük neki finoman, mert Bayer elvtársat jobb belátásra kell bírni” módszerek az nem lenne közügy.

Azonban ugyan ilyen módszerekkel igyekeznek vezényelni az országot is. Ezért baromira nem mindegy az, hogy egy párt belül hogyan működik. Logikus is ez, hiszen ha magukat így irányítgatják, akkor mitől irányítanák másképp az országot? Ez az ő vezetési stílusuk.

A Fidesz messze nem egy értékalapú, baráti közösség. A párton belül is jelen van a lófejküldözgetés gyomorgörcsös bája. Az meg elég tanulságos, hogy ezt természetesnek kezelik, hogy csak így lehet ezt csinálni. Nem egymást meggyőzni, érvelni, hanem jelezgetni finoman mi a helyes útirány. Ilyen közösséghez ki akar tartozni? Ilyen világ kinek kell?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here