Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van dolga bőven a baloldalnak, amerre csak nézzünk elképesztő állapotok uralkodnak az országban. Most az ifjú szocik üzentek hadat Magyarország legnagyobb igazságtalanságának!

Az MSZP ifjúsági szervezete a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom indította el azt a petíciót, ami Magyarország legnagyobb igazságtalanságának, a várólistáknak üzen hadat. A „Várólista? Nem!- Petíció a magyar egészségügyért” című kezdeményezést bárki aláírhatja online is a www.varolistanem.hu weboldalon.

Ahogy írják, szerintük nem csak az állampolgárnak van kötelezettsége az állammal szemben, hanem az államnak is lenne talán a polgáraival szemben. Például, hogy ne kelljen hónapokat várni a szükséges vizsgálatokra.

Majd azt is hozzáteszik, hogy a magyar egészségügy mára ezer sebből vérzik. Probléma mértékét az mutatja a legjobban, hogy bizonyos vizsgálatokra több hónapot, akár fél évet is várni kell. Ez azt eredményezi, hogy vagy a gyógyulási folyamat elhúzódik vagy fizetős egészségügyben végeztetik el a betegek a vizsgálatokat, miközben tisztességesen fizetik a TB-t.

A Societas ezért kezdeményezte a petíciójában, hogy az állam garantálja azt, hogy egyetlen állampolgárának se kelljen 2 hétnél több időt várnia a szükséges vizsgálatainak elvégzésére.

Az is kiderül Facebook oldalukról, hogy a petíció iránt nagy az érdeklődés, igen rövid idő alatt 2000 ember írta alá ezt a kezdeményezést. A „Várólista? Nem!- Petíció a magyar egészségügyért” című kezdeményezést bárki aláírhatja online is a www.varolistanem.hu weboldalon. Sőt, nem csak aláírókat de olyanok jelentkezését is várják, akik szívesen segítenének az aláírás gyűjtésben!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here