Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most már biztos, azzal hogy Karácsony Gergely és az MSZP összefogott átrendezte elég rendesen az ellenzéki erővonalakat. Újabb szövetséges csatlakozott a változást akarók szövetségébe.

Izgalmas és eddig sikeres együttműködésnek kezd bizonyulni az MSZP és Karácsony Gergely frigye, ahogy ők fogalmaztak egymásra talált a tradíció és a lendület. Tavaly decemberben nagy meglepetést keltett, hogy az MSZP a programbemutatóján bejelentette, hogy összefogott a Párbeszéddel és a két párt miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely lesz.

Akkor sokan kételkedtek, hogy ez a formáció vajon mennyire lehet sikeres. Az idő előrehaladtával bebizonyosodni látszik, hogy ez a szövetség akár komoly meglepetést is okozhat Orbánnak. A HírHugó már beszámolt róla, hogy ez idő alatt már több közismert közéleti szereplő is támogatásáról biztosította Karácsony Gergelyt.

Videóüzenetben Hajós András, Bálint gazda és Kerekes Viktória, nyílt levélben pedig további több tucat közéleti szereplő jelezte, hogy támogatják Karácsony Gergelyt.

Még decemberben sikerült az MSZP-nek és DK-nak megállapodnia, hogy a két párt a 106 körzetben nem indít egymás ellen jelölteket. Tegnap pedig közleményben jelentették ki, hogy a Liberálisokkal is sikerült megállapodni, így egy újabb szereplővel bővült a változást akarók szövetsége.

Hiller István, az MSZP választmányának elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában megerősítette a hírt, sőt hozzátette, hogy további szervezetekkel és pártokkal is várható megállapodás. Azt azonban nem árulta el melyik szervezetek ezek, de az kiderült, hogy van köztük újabb párt is és érdekvédelmi szervezet is.

Mindenesetre én azt látom, hogy az MSZP kezd jobb állapotban ráfordulni a választásokra mint azt bárki is várta volna. Sőt a változást akarók szövetsége kezd elég erős lenni ahhoz, hogy képes legyen legyőzni Orbánt és csapatát. Érdemes lesz Karácsony Gergelyre szavazni! Végre! Mi mindenesetre nagyon szurkolunk!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here