Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint arról beszámoltunk tegnap hatalmas ellenzéki tüntetés volt a fővárosban. Érdemes megnézni, hogy Fideszes-politikai elitünk egyik kiemelkedő alakjának felesége, Vajnáné mit csinál ez idő alatt.

Ahogy politikai helyzet elemzésünkben kifejtettük igen komoly bajba kerülhet Orbán és a Fideszes elit a tegnapi fővárosi gigatüntetések miatt. Több mint 100 ezer ember tüntetett a választás körülményei miatt, de ez mit sem zavarja Tímeát, hogy az amerikai elitfesztiválról posztolgasson képeket.

A jobboldali médiában gúnyosan csak tüncizésnek emlegetett gigademonstárció napján Vajna Tímea posztolt egy képet s ezzel tudata Pest népének ő Amerikában jól el van az elitfesztiválon.

A velvet szúrta ki, hogy magyar idő szerint az éjszaka közepén tette ki Instagramra azt a fényképet, mely arról tanúskodik, hogy ő a Coachella fesztiválon csapatja.

A Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, nem messze Indio várostól. Az évek során a legelitebb amerikai zenei rendezvénnyé nőtte ki magát, az eseményen a sztárfellépők mellett celebek százai bulikáznak.

A világsztárok legalább annyira gondosan készülnek erre a fesztiválra, mint egy-egy vörös szőnyeges eseményre. Itt ugyanis mindannyian bemutathatják bohém, fesztiválozós, lazábbik énüket – természetesen méregdrága szettekben.

Többek között olyan elitreprezentánsok, mint Alessandra Ambrosio modell szinte minden évben a Coachella vendége. A Victoria’s Secret fehérneműcég angyalkája többnyire maxiruhában ropja, csakúgy, mint a milliárdos örökösnő, Paris Hilton is. Há Timikének is ott a helye, há nem?

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here