Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyszerűen levették a hétvégi debreceni tüntetésről szóló cikket. Se baj, mi beszámolunk róla, te meg oszd meg, hogy ne érje el a célját a cenzúra.

A világ legszánalmasabb dolga történt meg a a haon.hu Hajdú-Bihar megyei hírportálon. Egyszerűen fogták és levették a vasárnapi ellenzéki gigademonstrációról szóló beszámolót. Példa nélkül, hogy egy hírportál egy megírt cikket egyszer csak levesz, mintha nem is lett volna soha. Logikátlan is, hogy ha egyszer már beszámol valamiről, akkor azt hipsz-hopsz eltünteti. Ilyen csak nagyon rossz diktatúrákban történik meg.  Mi van betojt Kósa Lajos?

De Google Archívumnak hála még a cikk itt elolvasható.  A Haon.hu egyébként annak az osztrák üzletembernek a tulajdona, aki megvásárolta a Népszabadságot, bezárta, majd átjátszotta Mészáros Lőrincnek a kiadót.

Se baj! Mi most beszámolunk a debreceni tüntetésről, hogy ne érjen célt a cenzúra, téged meg kérünk oszd meg!

Íme:

Kb félezren tüntettek a cívisváros főterén vasárnap este, ez debreceni viszonylatban gigatüntetésnek számít.

A demonstráción feloszlat az a Lukácsi Katalin, aki a KDNP-ből azért távozott, mert elege lett a kormány zűrös és elvtelen ügyeiből

Beszédében Lukácsi elmondta, hogy „Nekünk nem a narancsszínű, hanem a polgári, demokratikus Magyarország az első” –  Úgy vélte, hogy ezúttal nem a vidéknek kell segíteni Budapestet, hanem a fővárosnak kell támogatni a vidéket. Hangsúlyozta, hogy szerinte egypártrendszer épül és új feudalizmus uralkodik.

Dede Tamás, a Párbeszéd politikusa arról beszélt, hogy jelen helyzetből a kiutat a szabadság kicsiny köreinek a megalakítása jelentheti. Azt kérte, hogy a politikusok szolgálják az embereket. Az ország érdekét a pártok érdeke fölé kell helyezni – emelte ki.

Murguly Mátyás, az LMP politikusa arról beszélt, hogy a valódi problémák megoldása helyett demagóg valóságshow politika folyik az országban. Szerinte a vidéki falvakban élők a „letarolt média” miatt nem tudják, hogy lenne másik út is az ország előtt mint amit a Fidesz és a Kdnp kínál. Ezután szót emelt az egészségügy leépítése és a rossz közutak miatt.

Kiss László, a Momentum politikusa szerint most olyan a helyzet az országban mint Gothár Péter Megáll az idő című filmjében. – Attól tartunk, hogy megáll az idő és mi elveszünk benne. Nem akarunk csendben lenni; nem akarunk megalkudni; nem akarunk meggörnyedt háttal a falhoz simulva, észrevétlenül létezni; hanem élni akarunk; megélni a XXI. századot – jelentette ki.

A tüntetés egyik szerzője, Rutz Tamás végül bejelentette, hogy Mi vagyunk Debrecen néven a demonstrálókból közösséget fognak szervezni.

Valószínűleg az az utóbbi hír verhette ki a biztosítékot a hatalmasoknál, hiszen rettegnek attól, hogy az ellenzék pártjai egymásra találnak. Ügynökeik és alávaló véleményvezéreik mindent megtesznek, hogy ez ne történjen meg. De szemünk láttára buknak le.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here