Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A riport Tasnádi Péter, vállalkozóval készült a Gyárfás- gyanúsítás kapcsán. Tasnádinak volt rálátása a 90-es évek pesti éjszakájára. Megdöbbentő részleteket mesélt annak működéséről. 

Az N1TV készített egy riportot Tasnádi Péterrel, akit a Gyárfás- gyanúsítás kapcsán hívott meg a TV. Azonban a félórás riportban a vállalkozó mesélt, hogyan is működött a 90-es évek pesti éjszakája.

Ez egy elképesztően jól sikerült riport és csak gratulálni tudunk Lánczi Richárdnak, aki egyszerűen csak hagyta mesélni a sokat tapasztalt Tasnádit. Nem is feltétlenül a tényadatok a lényegesek a riportból, hanem történetei betekintést engednek egy olyan világba, melyet sokan nem is gondoltunk, hogy valójában létezik. S közben kiderül, hogy lépten-nyomon belé botoltunk.

Igazán még fel sem dolgozta a magyar társadalom, hogy pontosan mi történt a 70-es 80-as években, egyfajta nagy fekete lyukként van a történelem könyvekben, mint átkos Kádár-korszak vége. Milyen egyszerű történet írás ez, nem? S már máris itt vannak a 90-es évek, s olyan mintha az ember egy olasz kisvárosba csöppenne 1900-as évek elején.

Olasz történetekből tudjuk, hogy az alvilág, ahogy ők hívják a maffia, nem szűnt meg, csak kifinomult és átalakult. Nem dívik már Szicílián se senkit lelőni, fehérgalléros módszerekkel érnek célt ma már a modern keresztapák. Az embereik tanultak, jó iskolákba járnak, s nem fegyverrel, hanem jogi és más eszközökkel érnek célt.

Hogy Magyarországon is ez van-e? Nem tudjuk, de majd egyszer, 20 év múlva, biztos fog mesélni egy mai Tasnádi, aki ezt a korszakot is segít megértenünk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here