Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A történetben kettő gyalázatos dolog is van. Egy, vannak ilyen alja szennygyárak, akik nettó hazugságokkal járatják le az ellenzéki politikusokat. Kettő, vannak olyan sültbarmok, akik mindent elhisznek gondolkodás nélkül és az agyuk használata helyett inkább minősíthetetlen hangnemben irkálnak levelet. 

Történet végtelenül egyszerű. Egy ócska szar álhírgyár megírta a tutit, hogy az MSZP-Párbeszéd képviselőnője, Bősz Anett betiltaná az anya szót.

Mondjuk 80 iq hányados felett az embernek le kéne esnie, hogy ez egy baromság és inkább fel kellene háborodnia, hogy hogy lehet ilyen hazugságokat terjeszteni vagy egy jót röhögni, hogy milyen harmat gyenge próbálkozás.

De vannak az Istennek barmai is. Akik a fejüket csak arra használják, hogy a sapka szépen álljon rajta, mert gondolkodásra nem futja.

S poén az, hogy még fogták és levelet is írtak a képviselőnőnek. Névvel és arccal. De maradjunk annyiban, hogy minősíthetetlen stílusban.

Bősz erre a legjobbat lépte. Úgy cáfolta ennek a szarócska blognak az értesüléseit, hogy fogta és sültbarmok leveleit nyilvánosságra hozta. Ezzel jelezve, hogy igen, sajnos vannak olyan nettó idióták, akik a legnagyobb baromságot is elhiszik, ha az a politikai ellenfelétől származik.

Tamás, Szekszárdról az agyhasználat helyett, inkább gázt kínál a képviselőnőnek. László, Kecskemétről is a gondolkodás nélküli létezést népszerűsíti levelében, amikor féregnek nevezi a politikust. Sándor, Várpalotáról pedig a fotoszintetizálás, mint létforma követője: egyszerűen le f@szszópózza a Bősz Anettet.

Bősz a levelek nyilvánosságra hozatala mellé írt egy posztot is, melyben leírja, hogy szimplán egy lejáratásról van szó és nettó hazugság, amit róla írnak.  „Ha ezek után valaki azt gondolja, hogy a hiba az én készülékemben van, annak tényleg elment a józan ítélőképessége”.- zárja posztját Bősz

Tesókáim. Azért tessenek már gondolkozni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here