Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Simicska- Orbán csatározás gazdasági és politikai térfélen egyaránt folyik. Most Simicska újabb, talán számára a legfájóbb csatát vesztette el.

Mészáros Lőrinc jobbkeze, Csík Zoltán lett a leghíresebb magyar kézilabdacsapat, a Veszprém vezérigazgatója, ez azért fájó Simicskának, hiszen a Veszprém a kedvenc kézilabda csapata. Sőt egy időben Ő érdekeltségi köréhez tartozott a siker sportklub.

A Veszprémnek 2015 végéig Simicska Lajos üzlettársa, Fonyó Károly volt az elnöke. A G-nap után az állami érdekeltséghez tartozó szponzorok egymás után hátráltak ki a klub mögül, ráadásul ha bosszú akkor legyen kicsinyes: a milliárdostól indoklás nélkül elvették az évek óta bérelt díszpáholyát.

A veszprémi csapatot tulajdonló cég április 16-i rendkívüli közgyűlésén nevezték ki vezérigazgatónak az addig Csík Zoltánt, az addig irányító Sevinger Zsolt pedig cégvezetőként folytatja a munkát.

A Heti Válasz értesülése szerint, az a Csík Zoltán akit a felcsúti milliárdos Mészáros Lőrinc „kabinetfőnökeként”, „gazdatisztjeként”, „intézőjeként”, „nagybevásárlójaként” vagy „céges előkóstolójaként” emlegetnek a bennfentesek.

A bizalmas nemrég távozott az Echo TV igazgatóságából. Ez nem azért történt, mert konfliktusa támadt volna kenyéradójával, hanem mert új feladatot kapott. – A célfeladatot ellátó emberek oda mennek, ahová küldik őket. Olyan szolgálatteljesítők, mint a katonák. Ahol feladat van, oda küldenek – nyilatkozta akkor.

Ez az új feladat pedig a veszprémi kézicsapat vezérigazgatói posztja.

A portál szerint a Veszprém Handball Team Zrt. persze eddig sem állt fényévekre Mészáros Lőrinctől: a cég 52 százalékban a felcsúti üzletemberrel szimbiózisban működő (de papíron tőle független) Duna Aszfalt Kft., kisebb részben a Veszprémi Építő Sportegyesület tulajdona. Másik cége, a Mészáros és Mészáros Kft. régóta a csapat kiemelt szponzora.

A helyzet világos: mindent el kell venni Simicskától politika tovább folytatódik. Az meg természetesen csak a véletlen műve, hogy mindenhol Mészáros emberei tűnnek fel. Aki pedig azt mondja, hogy hát ez így nincs rendbe, annak azt mondom a kétharmad mindent megtehet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Forrás: Heti Válasz/Sztárklikk

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here