Székesfehérvár, 2015. július 7. Tejesdobozok haladnak a futószalagon az Alföldi Tej Kft. székesfehérvári üzemében 2015. július 7-én. A magyar kormány július 6-án a 60. stratégiai együttmûködési megállapodást írta alá a több mint 100 magyar termelõ tulajdonában lévõ tejtermelõi csoporttal. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egészen elképesztő történet kezd körvonalazódni: a szicíliai maffia kutyafüle ehhez képest.  Kérjük oszd meg a posztunkat, hogy mindenkihez eljusson az információ.

Mi folyik ebben az országban, hahó?! Hééé! Politikusok: jobbról balról! Hahó!!! HAHÓ! Kormány bácsi tetszik még érzékelni a magyar valóságot vagy valahol el tetszet tévedni Iszlamabad-alsó és Röszke tengelyen a migráns üldözésbe?

Történt ugyanis, hogy kettő napja,  Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ügyfélszolgálatára érkezett bejelentés szerint több üzletlánc  (!!!) csomagolt termékei esetében, feltehetően szándékosan, gazdasági kár okozása céljából szennyezés történhetett.

A Nébih felhívja a vásárlók figyelmét, hogy a tejtermékek esetében fokozottan figyeljenek a csomagolás sértetlenségére,és csak ennek ellenőrzése után vásárolják meg a terméket, illetve fogyasszák el az adott élelmiszert.

Ez világ botrány! Mi az, hogy az emberek fogyasztására szánt terméket GAZDASÁGI kár okozás céljából több üzletláncba valaki beszennyezi?? Ez konkrétan maffia módszerek! Ki, hogy mer ilyet megcsinálni? S főként tudni akarjuk, hogy kinek az érdekében történt ez!

Mert az tuti, hogy nem hülye gyerekek szennyezték be több üzletlánc, több áruházának a termékeit.

Az Origo arról ír, hogy az egyik érintett üzletláncot ismeretlen elkövető vagy elkövetők azzal zsarolják, hogy a boltokban kapható tejtermékek egy részét szándékosan szennyezték, csomagolását rongálták. Zsarolják.

Az is kiderült, hogy az egyik ilyen érintet lánc az Auchan a másik pedig a Spar. 

Az Auchan honlapján kérte a vásárlóit  amennyiben az alábbi termékeket vásárolt a megnevezett áruházaink valamelyikében, azokat ne fogyassza el, hozza vissza bármely áruházunk vevőszolgálatára és az árát megtérítjük.

Az alábbi jelölésű termékek esetén, amelyeket 2018. május 11-én és 2018. május 12-én a feltüntetett áruházainkban értékesítettünk a tárolási folyamat során szennyezés történhetett, ezért ezeket vállalatunk visszahívja.

Arról is tájékoztatja az Auchan a vásárlóit, hogy május 14-tól ismét minden tejtermékünk elérhető áruházainkban. A korábbi termékvisszahívásban nem érintett, új termékekkel várjuk mindenkit.

A visszahívásban érintett Auchan áruházak és a termékek jellemzői:

Auchan Budakalász:
MAGYAR UHT TEJ 1L 2,8%
MAGYAR UHT TEJ 1,5% 1L
RISKA UHT TEJ 1,5% 180 ML
RISKA UHT TEJ 1L 3,5%
RISKA UHT TEJ 1L 0,1%

Auchan Dunakeszi:
MIZO UHT TEJ 1L 2,8%
MIZO BOCI UHT TEJ 2.8% 200ML TBA
MIZO UHT TEJ 3,5% 1L (EDGE)
MIZO UHT TEJ 1L 1,5%
TT UHT TEJ 2.8% 1L
TT UHT TEJ 1L 1,5%

Auchan Fót
MAGYAR UHT TEJ 1L 2,8%
MAGYAR UHT TEJ 1,5% 1L

Auchan Szigetszentmiklós:
MAGYAR UHT TEJ 1L 2,8%
MAGYAR UHT TEJ 1,5% 1L

Auchan Csömör:
MAGYAR UHT TEJ 1L 2,8%
MAGYAR UHT TEJ 1,5% 1L

Auchan Savoya Park:
MAGYAR UHT TEJ 1L 2,8%
MAGYAR UHT TEJ 1,5% 1L

A vételár megtérítéséhez blokk nem szükséges.

 

A SPAR Magyarország is kiadott egy listát. Mint írják, az üzletlánc birtokába olyan információ került, amely egyes forgalmazott tejtermékek szándékos megszennyezéséről szól, három magyarországi SPAR és INTERSPAR áruházban. A SPAR Magyarország az információ beérkezését követően haladéktalanul egyeztetett a Nemzeti Nyomozó Irodával és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal”

Az egyeztetés alapján a SPAR a kérdéses termékeket azonnal zárolta, a termékeket az érintett áruházak polcairól beszedte, valamint döntött ezen termékek visszahívásáról is, melyről az érintett áruházak vásárlóközönségét már tájékoztatta. A kérdéses termékek árát pedig, amennyiben 2018. május 11-én, vagy május 12-én vásárolták az érintett üzletekben, blokk nélkül is visszafizetik.

A Spar visszavonásában érintett termékek:

  • MAGYAR UHT TEJ 1,5% 1L
  • MAGYAR UHT TEJ 2,8% 1L
  • MAGYAR ESL DOBOZOS TEJ 1,5%1L
  • MAGYAR ESL DOBOZOS TEJ 2,8%1L
  • FARMER UHT TEJ 1,5%
  • MEGGLE KÁVÉTEJSZÍN 10X10G
  • MEGGLE KÁVÉTEJSZÍN 500ML

A visszavonásban érintett áruházak:

  • INTERSPAR hipermarket – Diósd, Balatoni út 2.
  • INTERSPAR hipermarket – Szentendre, Dobogókői utca 4.
  • SPAR szupermarket – Érd, Diósdi út 46.

 

KÉRJÜK, ossza meg a posztunkat, hogy mindenkihez eljusson az információ! Ha van újabb fejlemény frissítjük a posztunkat!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here