Nagy a baj a Fidesznél. Elképesztően botrányos mondatok hangoztak el az Echo TV-ben a Fideszes megmondóembertől.

Voltak ugye a tüntetések és ott a tinik egy poén transzparensre kitették, hogy fideszessel nem szexelek. Nos egy hónap telt el, mire megszületett a válságkommunikáció.

Azonban jól látszik, nagy a baj a Fidesznél fiatal fronton, ugyanis a párt a kutatásokból kiolvashatóan komolyan veszített a fiatalok körben, voltak olyan kutatások ahol a 18 és 25 éves korosztályban csupán a 4. helyen állt a Fidesz.

Tinik táblája a tüntetésről

Így hát valamit tenni kell. Beöltöztettek egy 46 éves őszhajú bácsit tininek és így vetették be Jeszenszky Zsoltot, a Fidesz megmondó emberét a tinik ellen.

Zsolt bácsi lehet elfelejtette már, hogy amikor ő volt kamasz és vele viccesedtek a Zsolt bácsik az inkább volt hipper gáz, mint sem vicces.

Hát Zsolt bácsinak ezért sikerült betolnia az évtized leggázabb mondatát, hogy ő csak Fideszes lányokkal szexszel. A Fideszes lányok jól sz@pn@k, a jobbikosok nem.

Hát örülök, hogy Zsolt bácsi ezekkel a keresztény és konzervatív mondatokkal sikeresen visszavágott a tini tüntetőknek.

S nem akarom elmondani, hogy ez a fideszes nők meggyalázása, mert az. Mondjuk nem is ez a legnagyobb probléma Jeszenszky bácsi szavaival, hanem az, hogy nettó paraszt.

De ha már itt tartunk  akkor a kölcsönösség jegyében: Jeszenszky bácsi meg remekül nyal, no nem azt. Hanem főfideszes seggeket.

Hasonló sport sikereket kívánok a fiatalok megszólítása terén a roppant fiatalos Echo Tv-nek.

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

MEGOSZTÁS