Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Itt van az első szarházi, aki ráadásul egy neve nincs senkiházi, aki olyat lépett kamu dumával, ami direkt a Fidesz érdekeit szolgálja.

Felpaprikázódtam. Mert itt egy tudatos rosszindulatú árulásról van szó és minden más csak mellébeszélés. Ráadásul a lépése egy nettó kamu szar ócska kifogáson alapszik.

Történt az, hogy van ez a bősz anett nevű áruló, aki a soha nem mért támogatottságú Liberálisok nevű pártocska színeiben politizálgat. Hát most már kiderült, hogy a Fidesz érdekében.

Na ebből a kollaboránsból úgy lett képviselő, hogy az MSZP és a Párbeszéd közös listáján kaphatott ez a párt egy mandátumot. Bősz most bejelentette, hogy kilép a Párbeszéd frakciójából, ami így megszűnik.

Most figyelj mert itt jön a szar ócska kamu duma rész: azért lép ki mert nem képviselhette a liberális értékeket megfelelően a Párbeszéd frakcióban.

Egy nagy büdös szart anett. Két hete amikor megalakult a frakció akkor tudtad képviselni a liberális értékeket, most amikor lehetetlen helyzetbe hozod így az MSZP-Párbeszéd frakciószövetséget már, nem?

Igen, mert ez a gyalázatos lépése ennek a Fidesz bérencnek nem szól másról, minthogy megszűnjön az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség, ami egyértelműen a Fidesz érdeke, hiszen így a baloldali szövetség rengeteg hozzászólási időtől esik el és nem beszélve a frakciónak járó támogatástól. Ezzel a lépéssel mínusz 135 millió forint forrástól esik el az MSZP-Párbeszéd.

És érdemi megoldást se tudnak már csinálni, hiszen nem tud az MSZP frakcióból valaki átülni a Párbeszéd frakcióba, hiszen ahhoz valakinek fél évet előtte függetlenként kell eltöltenie a parlamentben.

Tehát ez az időzítés pont arról szólt, hogy a két fontos időközi polgármester választás közepette, ahol érdemi esélye van a baloldalnak nyernie egy 100 milliós kárt okozzanak az ellenzéknek.

A Liberálisok nevű szarbagázs már a 2014-es választásokon is gyanús körülmények között tudott elindulni az önkormányzati választáson és a kvótanépszavazáskor is a Fidesznek kedvező érvet fogalmazott meg. Az MSZP és a Párbeszéd adott nekik egy utolsó esélyt, de az első adandó alkalommal hátba szúrta őket Fodor Gábor és kollaboráns csapata.

Hát akkor ezt most nagyon jegyezzük meg, mert ez a lépés kollaboráció és az első kollaboráns neve bősz anett. Neki többet nincs keresnivalója az ellenzéki térfélen. Ki kell szórni az összes ilyen férget, mert nem rághatják tovább az ellenzéket.

Ezért kérünk oszd meg a posztunk, hogy minden ellenzéki tudja milyen egy szarzsákok ezek, s hogy az árulás ne felejtődjön el.

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here