Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Így még televízió társaság nem égette be magát, ahogy az MTV-nek sikerült. Nézze meg, hogyan csináltak magukból hülyét az MTV-sek!

Az MTV-ben fullba nyomták a kretént, pedig azt soha nem szabad. A nem kevés közpénzen működő csatorna folyamatban tolja a migráns híreket, ellenőrizetlenül.

Van ezzel egy kis baj, pont tök mindegy nekik, hogy igaz-e az a hír vagy sem a lényeg azaz, hogy azt a képet erősítse a nyugat haldoklik, itt gőzerőkkel zajlik a muszlimizáció és Te komoly veszélyben vagy de nyugi hiszen Viktor megvéd.

Nos ez a rendező elv vezetett ahhoz, hogy most már nem csak feketeöves álhíroldalak híreit hozza az MTV, hanem egy német vicc oldal poén posztját is valóságos hírnek szerkesztette be és leközölte a szebb napokat is megélt közszolgálati. – számolt be róla a 444

A noktara.de olyan mint Magyarországon a Hír Csárda, egy szót sem kell elhinni ami ott van hiszen viccoldal az egész. Szóval a Noktara leközölt egy poén hírt, hogy a migránsok miatt egy egy német várost átneveznek Essenről Fastenre (azaz evésről böjtre) tekintettel a muszlimuk szent hónapjára a Ramadánra.

Persze, akinek az intelligenciája 70-nél több le kell, hogy essen (érted Essen) neki, hogy ez baromság. De az MTV-nél ez nem volt rendező szempont. Azonban eljutott a német vicc oldalhoz a MTV vér komoly híre  és azóta is azon röhögnek, hogy mekkora egy idióták dolgoznak az MTV-ben.

A poénkodáson túl, a viccoldal megjegyez egy vér komoly észrevételt is: „Bennük is felvetődött a kérdés, hogy akik ezért felelősek, vajon egyszerűen annyira korlátoltak, hogy nem ismerik fel a viccet, vagy nem is akarják felismerni, és a cikküket tudatosan keverik propagandaként a többi hír közé”

Minden esetre a minimum egy ilyen baki után, ha nem lennénk egy következmények nélküli ország, az lenne, hogy páros lábbal repül a hírigazgató. Hiszen ez már tényleg az alja, hogy vicc oldalak tartalmát adják el hírként. De mivel az MTV-nél nem az a lényeg, hogy valóságnak megfelelő legyen a hír, tájékoztasson és tényszerű legyen, hanem az, hogy előállítsák nap mint nap a propagandát. Mondjuk ilyen erővel nézhetnél Cartoon Network-t is, kb. mindkettőnek annyi köze van a valósághoz.

S ilyenkor mindig eszembe jut Antall József, a rendszerváltás miniszterelnöke, aki ahelyett hogy betegségét kezeltette volna, elképesztő küzdelmet folytatott, hogy egy jogállamban éljünk, ahol a média, de leginkább a közmédia nem hazudik.

Antall József igazi jobboldaliként forog a sírjában, hogy ezt művelik a keresztény-konzervatívok  kormányzás címszó alatt.

Mert persze ez egy baki, de az az elv, ami miatt bekerült a műsorfolyamba ez a hír, az a sötét 50-es évek logikája. S persze jókat kacagunk Észak-Korea propaganda híradóin, csak közben Magyarországon is ez megy az állami tv-ben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here