Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Éppen csak véget ért az előző botrány és újra itt a következő. Csak pislogunk, hogy mi van. Hosszú Katinka olyat lépett, amire senki nem számított. Újabb botrányos részlet látott napvilágot csődbe ment házassága körül.

Egy éve még Hosszú Katinka körül a hírek a sikereiről szóltak, meg arról milyen csatát vív az úszószövetséggel. Mára sikerekről egyre kevesebbet hallani, sokkal inkább botrányos magánéleti hírek érkeznek.

Önmagában az egész egy tipik modern történet van egy tehetséges úszó és edzője, akik sikeresek összeházasodnak és elszáll velük a ló, ráadásul még nyilván különböző érdekekből adják alájuk is azt a lovat. Itt most Csillebércre és az úszószövetségi balhékra gondolok.

S nagyon úgy néz ki, hogy Hosszú Katinka körül minden egy fél év alatt összedőlt, mert miért is lett volna ez másképp? Gyenge talapzatra épített amerikai látványvásár szemlélői lehettünk. Most romokban a  karrierje és romokban a magánélete. S az addigi sikeredzője minden jel szerint a legádázabb ellenfele is lesz.

Ugyanis Hosszú olyat tett, ami nyilván megbocsáthatatlan és végérvényesen megpecsételi a Hosszú-Tusup páros sorsát.

Shane Tusup ugyanis facebook oldalán egy terjedelmes levélben teregette ki a legújabb szennyest. Hosszú Katinka húsvétkor közölte vele: megcsalta, megbocsátott neki, de felesége újra megcsalta, s elhagyta az úszótárs Dudás Dánielért. Shane szerint innen nem volt visszaút.

Majd kemény értékítéletet mond: az olimpiai és világbajnok úszónő szabotálta a házasságuk helyrehozását, szándékosan Tusupra kente a dolgokat, melyek szerint neki vannak problémái, mindenért ő a hibás.

Tusup úgy látja, hogy segített neki valóra váltani gyermekkora álmát, de az egész, tízéves kapcsolatuk egy hazugságra épült, szerinte Hosszú sosem szerette.

Jó mi? Hosszú Katinka még ezelőtt a levél előtt a Facebookon bejelentette: nem folytatja a közös munkát Shane Tusuppal, mivel férjével nem sikerült rendezniük a magánéleti problémákat.

Megszólalt az egyik, magyarországi úszó tekintély Hargitay András is, az úszóválogatott volt szövetségi kapitánya elmondta, hogy „Hosszú karrierje szempontjából nélkülözhetetlen az amerikai tréner”.

Jójó azért Shane-t sem kell félteni, bicskanyitogatóan paraszt stílusban mozgott és osztotta az észt, mint edző mindenkinek. A mostani történetből meg kiderül, hogy Hosszú sem egy ma született bárány.

Mondjuk ki mindkettő elszállt a sikerektől. S mi marad utánuk? Romok. Romokban lévő úszószövetség, romokban lévő Csillebérc, romokban lévő karrier és romokban lévő házasság. Köszönjük, amerikai álom, de nem kérünk belőled.  S minden fiatal kortársamnak legyen ez tanulság: lehet pofára esni. Ha a tehetség és a tudás mellé, nincsen alázat és szerénység.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here