A Magyar Idők egyik szerzője N. Horváth Zsófia förtelmes cikket terített a haladó szellemű, uszítások és a gyűlölet mélysötét leplét magukról levető olvasók elé. 

Zsófia bemerészkedett az Operaház egyik fantasztikus darabját, a Billy Elliot-ot megtekinteni az Erkel Színházba. Az őt ott ért sokkból, megrázó impulzusokból született egy véleménycikk – melyet ITT olvashatnak. Pontosan olyan szűk-látókörű, befásult, minden észérvet és szívből jövő szabadelvű gondolkodásmódot mereven elutasító hangnemben, amelyet a kormány egyik kedvelt lapja minden bizonnyal el is vár egy ilyen témában.

A téma pedig a homoszexualitás, önmagunk elfogadása, álmaink megvalósítása. Ugyanis a Billy Elliot erről szól. Egy brit kisfiúról, aki balett táncos lesz, mert szeretne balett táncos lenni. Pedig fiú! Húha! A darabban halott édesanyja, – aki időnként megjelenik – pedig ezt elfogadja, mert olyannak szereti, fogadja el fiát amilyennek az született. Nem próbálja megváltoztatni, beteges érvek mögé bújva olyan életre kényszeríteni, amiben gyermeke nem lesz boldog.

A Magyar Idők szerint ezzel mi a baj? Hát, hogy Billy meleg! Bizony. Ahogyan Zsófia írja a cikkben, Billy anyja csak azt hangsúlyozza, hogy: ” ’Merj önmagad lenni!’ – vagyis persze meleg. Mi más lenne egy anya álma!”. Talán egy anyának ilyenkor jól elkellene verni a gyereket vagy minimum beiratni boxolni és eltiltani a fiú barátaitól? Valami ilyesmire enged következtetni Zsófia, hiszen úgy beszél a másságról, mint valami gyógyítható betegségről, ami úgy terjed, mint az influenza, pláne ha még propagálják is. Szerinte mivel kisiskolás gyerekek is nézői a darabnak, „ …a rendezőt, azt aki hagyta, hogy bemutassák, nem lenne túlzás megrontással vádolni.” A lap cikke szerint felháborító, hogy egy állami intézmény, mint az Operaház, szembe mer menni az állam céljaival és – idézem – „ a tíz év körüli fiatalok számára készült előadást ilyen penetráns, féktelen melegpropagandára használja fel” .

Szóval itt ne akarjon senki haladni a korral, szeretettel fordulni embertársaihoz, boldog gyermeket nevelni, segíteni annak valóra váltani az álmait! Pláne ne akarja elfogadásra nevelni a felnövekvő generációt! Hiszen ez Magyarország 2018-ban. Tessék tudomásul venni, hogy szerelmes, boldog itt csak úgy lehet bárki, ha az az állami értékrendnek megfelel, mert hát fogy a magyar ugyebár.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

MEGOSZTÁS