Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Leértékelték a könyvkereskedők Orbán gránitszilárdságú alaptörvényét. Értéktelen bóvli lett. Erre Lendvai Ildikó hívta fel a figyelmet.

Most már ne vegyenek otthonra Alaptörvényt, nem érdemes. Bár a neten elég olcsón kínálják, papírkötésben 480 ft. Hét Alaptörvényt is rendelhetnek pl. a mellette hirdetett „Vak bérgyilkos” c. mű áráért. Az utóbbi krimihez azzal csinálnak kedvet, hogy „megannyi ígéret és árulás” van benne, hát ez speciel az Alaptörvényre is igaz.

Mégsem ajánlom ezt a kiadást beszerezni, mert készül az új. A miniszterelnök bejelentette, hogy most másfél évig az Alaptörvény alapos és átfogó revízióján dolgoznak. Ajánlom, mindenki húzódjon fedezékbe! Még jobb volna, ha végre felébrednénk, ez nem játék. Már a 2011-es alkotmányszöveg is tele van részben beváltott, részben be nem váltott fenyegetésekkel.

Most, amíg kitart a kétharmad, teljessé tehetik a hatalom bebetonozását és kiszélesítését. Azonnali ellenzéki és szakértői kontrollbizottságra volna szükség, figyelni minden erre irányuló jogalkotó mozdulatukat, és minden gyanús jelre félreverni a harangot. Mert rengeteg lehetőségük van: belenyúlhatnak a nyugdíjrendszerbe (szülőtartás!), fenyegetéseket fogalmazhatnak meg a népszaporulatot nem segítők felé, folytathatják az egészségügy kettéhasítását a szegényebbeknek és a fizetőképeseknek szóló szolgáltatásokra, megnyirbálhatják a szociális ellátásokat a már megjósolt gazdasági válságra hivatkozva, ugyanezzel az alibivel tovább növelhetik a gazdálkodási és politikai centralizációt, kiüresíthetik az önkormányzatiságot, növelhetik a miniszterelnöki (esetleg majdan elnöki) hatalmat, új ellenséget jelölhetnek ki bármely társadalmi csoportban, civil vagy politikai közösségben, tovább ronthatnak a választási szabályokon, a bírói munka, a tájékoztatás és a tudományos kutatás feltételein. Az a legkevesebb, hogy mindezt nemzeti, keresztény, honvédő, szabadságharcos kötelességként tüntethetik fel.

A semmiért nem nyúlnának bele, nem faragnák újra a gránitot. Valamire készülnek. és az a valami nem lesz jó. Kedves pártok, állampolgárok, a szellem és a közélet emberei, szép, nyugodt hétvégét, kellemes pihenést kívánok!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here