Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV legújabb műsorában tűnt fel kérdező társként a Fidesz világ egyik feketeöves  propagandistája

Egy igazi feketeöves Fidesz propagandista kérdezgethette az ATV képernyőén a legújabb műsorukban az Egyenes Beszéd Kontrában a vendéget Varjú Lászlót.

Pindroch Tamás, jelenleg a Schmidt Mária által tulajdonolt, listázásairól elhíresült Figyelő című kormány propagandánál rovatvezető és az Echo TV Troll című műsorában állandó vendég. Korábban, 2006 nyarán az Echo TV Híradójába került, itt riporterként dolgozott, majd a szintén cső fideszes Magyar Hírlaphoz került, a belpolitika rovathoz. Emellett az Echo TV-vel is megmaradt a kapcsolata, a televízió beszélgetős műsoraiban szerepel.

Pindroch nagyon utálja, hogyha propagandistának hívjuk őket, de ha valakinek a nyilvánosságban betöltött szerepe csak annyi, hogy folyamatosan a kormányt védje és az ellenzéket szidja, akkor mégis mi?

Egyébként az ATV új műsora egy ritka elcseszet formátum. Az egykoron létező NapTV Kereszttűz című műsorár a próbál meg hajazni. Három riporter kérdez egy riport alanyt.

Az ATV edisönben leginkább úgy néz ki, hogy a három riporter 2 mondat után a szavába vág a meghívottnak majd 3 percben felteszi a nagyon fontos kérdését, ami sokszor éppen ellentétben áll a másik kérdezővel. Jól jelzi, hogy milyen minőségű a műsor, ha az amúgy birka türelmű MSZP-s képviselő Korozs Lajos azt bírta mondani a műsor közepén: de megbántam, hogy én ide bejöttem.

Egyébként ebbe a csodás műsorba az bírták kérdezni 2018. nyarán Korozstól, hogy az MSZP összefog-e a Jobbikkal. Érted 2018 nyarán. Persze muszáj volt inkább erről beszélni, hiszen Korozs a Fidesz megszorító csomagáról akart volna.

Igen ez az az ATV produkálta, melyen a csodás műsorvezetők a választások utáni hónapokban azzal bírták szembesíteni fűt meg fát, hogy mekkora hiba volt az összefogásról beszélni a programok helyet. Jó persze olyan hogy újságírói hitelesség már rég nincs a hazánkban, ja hogy az újságírónak is következetesnek kellene lenni, ugyan.

De fű meg fa ott hibázik minden egyes ilyen tudatos elterelő akciónál, hogy nem vágja a képükben most már testvérem menj te a picsába, megbeszéltük, hogy az embereket nem az összefogás érdekli tehát akkor én most a Fidesz megszorító csomagjáról beszélek. Tud erről kérdezni? Vagy ha nem akkor én most haza megyek. Azt pislogna mint hal a szatyorba.

Tessék tökösnek lenni, mert 2022-ben újra le fogjuk forgatni a 2014-et, 2018-at.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here