Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pörzse Sándor a Jobbik korábbi parlamenti képviselője, tegnap megdöbbentő kemény szavakat mondott a Hír TV Egyenes beszéd című műsorában.

Nagyon drámai véleményt fogalmazott meg Pörzse Sándor a Jobbik állapotáról, ez azért is meglepő, mert a korábbi képviselő inkább a Vona Gábor politikáját támogatók közé tartozik és nem is olyan régen Toroczkai Lászlóékat ekézte.

Kálmán Olga arról kérdezte műsorában a vendégeket, a medián kutatása szerint választók úgy gondolják, hogy leginkább az LMP és a Jobbik tehet a Fidesz újabb győzelméért.

Pörzse erre a kutatásra reagálva mondta el azt, hogy az LMP rádolgozott erre, ugye volt ott minden. Verekedés, egymás becsületébe történő hetenkénti belegázolás. A Jobbik háza táján meg, volt egy kövér kis árulás, majd utána még egy árulás, majd utána eltűnt a főnök, -azóta sincs olyan, akibe olyan markánsan kapaszkodni tudna a valamikori jobbikos szavazó.

Vannak ott eltűnt jól beszedet pénzek, ami azért elég csúnyán hangzik. Már mint ugye, arra gondolok, hogy begyűjtöttek 120-150 millió  forintot (az ÁSZ bírság kifizetésére- a szerk.)  és aztán mint ahogy később kiderült az nincs félre téve, hogy befizessék az ÁSZ-hoz. Erre én is azt mondom, mint Jobbikos vagy volt Jobbikos, hogy azért ez necces.

Szóval minden párt megtette a magáét azrét a népszerűség csökkenésért.

Majd később elmondja, hogy van a valós tagság, akit már én sem tudom, hogy hányan vannak, 3000- 4000? Most abból kilép 300 ember akkor az olyan nagyon sok? Én magam nem tudom eldönteni. (a műsor másik vendége: 10 százalék az sok). Majd erre Pörzse az sok, igen.

Majd így folytatja Pörzse, a tagság az egy nagyon érdekes dolog, nem tudok ez ügyben őszinte lenni, mert akkor megölnek a Facebookon. Szerintem egy csomó olyan párt van és most nem csak a Jobbikról beszélek, akik szabadulnának a tagságuknak egy részétől, mert csak egy kolonc, mert úgy viselkednek.

A Jobbik óriási változáson ment keresztül, mint amikor 8-10 évvel ezelőtt a tagság kialakult, bizony vannak a Jobbik tagságban olyan emberek, vagy voltak olyan emberek, akik miatt a helyi állatorvost nem lehetett rávenni, hogy lépjen be a Jobbikba, (…) mert ezzel az emberrel én nem akarok egy klubba tartozni.

Hát kedves olvasom tessék ízlelgetni Pörzse kolléga szavait. Egy néppártban kolonc az egyszerű nép. Szóval, amikor hallgatom az ilyen megnyilatkozásokat mindig csak egy dolog erősödik meg bennem: mennyire is alkalmatlan a politikai elitünk, mennyire is el van tévedve és mennyire reménytelen is a helyzet.

Új szerű probléma látás, hogy egy pártban nem csak vezetők a hibásak, hanem a vezetettek is. Nice. Én mindig is tudtam, hogy az a fránya nép a hibás és nem a makulátlan vezetőink.

Ahol ilyen mondatok elhangzanak, ott a vezetők totálisan alkalmatlanok. Maradjunk annyiban a fenti mondatok a totális vezetői alkalmatlanság mondatai. Csak olyan zárás kép, a Fidesz akkor indult meg igazan nagyon nagy párttá lenni, amikor felküldte a tagságát 60 ezer főre.

Pffffff. A a Jobbik nevű ellenzék totálisan el van tévedve. Sajnálom.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here