Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon nehéz másnak tekinteni, azt ami épp Hódmezővásárhelyen történik, mint egy piti kis kicsinyes bosszú.

Az igazság az, hogy én az ilyen kicsinyes és valahol végtelenül szánalmas történetek miatt nem szeretem a Fideszt. Mindig amikor ilyen hírt olvasok rájövök, hogy ebben a társaságban nincs semmi nagyszerűség, nagyvonalúság, elegancia. Csak a földhöz ragadt alávaló szarháziság.

Legújabb történetünkben  a helyi kórház állt bele Márki-Zay Péterbe, indoklás nélkül felmondták az önkormányzattal az intézmény belső ellenőrzésére kötött szerződést, valamint a kórházi parkolóra kötött bérletet.-írja a HVG

Természetesen az utóbbi a betegeknek fájt volna, ha nem tudta volna meghekkelni a lezárást az önkormányzat.

Erre a történetre mondaná egy tanult kollégám, hogy csövesbánat. Most épp 20 millió forinttal rövidíti meg Hódmezővásárhely költségvetését az, hogy két szerződést is felmondott a helyi kórház igazgatója, aki egyébként perben áll a város polgármesterével, Márki-Zay Péterrel.

Van abban valami pikáns, hogy miért is perelt a kórházigazgató: Márki-Zay még a kampányban egy fórumon azt mondta, hogy az életével játszik az, aki a vásárhelyi kórházba beteszi a lábát. Tessék ízlelgetni: na nehogy már a nyúl vigye a puskát.

A történet úgy áll, hogy Márki-Zay kiütötte a Fideszt és nyuszi mérgében nem csak viszi a puskát de még lövöldözik is vele. Ugyanis a kórház és az önkormányzat évekkel ezelőtt kötött szerződéseket az intézmény belső ellenőrzésére, valamint a kórházhoz tartozó területen a parkoló használatáról. Ezt a két szerződést mondaná fel a jelek szerint kőkeményen politizáló kórházvezető, aki még arra sem vette a fáradságot indokolja, miért nincs szükség tovább parkolóra.

Persze a kicsinyességre Márki-Zayéknak nagyvonalúságvolt a válasz, a  kórház le is zárta a parkolót már napokkal ezelőtt, ám az önkormányzat úgy döntött, hogy ingyen is a betegek rendelkezésére bocsátják azt, így pár napos szünet után újranyitották azt.

Persze a történetnek itt még nincs vége de hogy jól mutatja, mekkora káoszt és szart örökölt Márki-Zay a Fidesztől.  Van a kórháznak más ügylete is az önkormányzattal, most figyelj az egészségügyi központ 264 millió forint kölcsönt is biztosított az önkormányzat számára. IGEN jól tetszik érteni. A kórház adott kölcsön a városnak. Hódmezővásárhelyen a Fidesz alatt nem a város támogatta a helyi kórházat, hanem valami speciális fideszukum:  a kórház támogatta a helyi Fidesz urak nagyszerű elképzeléseit 264 millával, nem rossz mi?

Ennek a hitelnek az átütemezéséről már elindult egy levelezés a felek között, ám a város élén történt változással ezek befejeződtek. Így most váratlanul érte az önkormányzatot, hogy ügyvédi felszólítást kaptak a törlesztés teljesítéséről, ezzel szintén nehéz helyzetbe hozták a várost.

S ez már csak a pofátlanság csúcsa: amit a Fidesz elmuzsikált, csengesse vissza gyorsan Márki-Zay.

Hát ez a Fidesz világ. Kell ez nekünk, de őszintén?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here