Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Először 2002-ben választották meg a település polgármesterének, azután az összes önkormányzati választást megnyerte a sikeres polgármester.

Elhunyt Újszász MSZP-s polgármestere, Molnár Péter. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei kisváros képviselő-testület nevében, Kaló Istvánné  a város MSZP-s alpolgármester tájékoztattat a nyilvánosságot.

” Megrendülten tudatjuk, hogy szeretett és tisztelt polgármesterünk, Molnár Péter, életének 68. évében a mai napon örökre távozott közülünk. Újszász Város Önkormányzata – szándéka szerint – saját halottjának tekinti. Temetéséről a család kívánságának meghallgatását követően a későbbiekben intézkedünk.”- áll az alpolgármester asszony közleményében

Molnár Péter 1951-2018

Molnár Péter törzsgyökeres újszászi családból származott, édes apja húsboltot üzemeltetett. 1951. január 10-én Újszászon született a munkáscsalád negyedik gyermekeként.

Három testvére közül, Molnár Károly helyben igen ismert labdarúgó lett. Ő maga pedig okleveles üzemmérnök. Az alap- és középfokú iskoláit Újszászon végezte el, majd Szegeden és Győrben szerzet diplomát. Közel 10 évig volt a MÁV, majd a Jász-kun Volán alkalmazottja, majd közel 10 évig vállalkozó.

Molnár Pétert Újszász város szavazó lakossága többszörösen, „utcahosszal” megválasztotta polgármesterének. Munkatársaival, a képviselő-testület tagjaival, a város lakosságával, szervezeteivel együtt elért eredményei példaértékűek.

Molnár Péter 2002 óta töltötte be a tisztséget. Amikor negyedszer választották meg polgármesternek egy  TV riportban azt monda, hogy szerinte a siker titka, hogy 2002-ben egy hosszú és egy rövid távú programmal vették át a város vezetését, amelyet teljesen megvalósítottak.

Molnár polgármestersége alatt  Újszász igen komoly fejlődésnek indult, a város iskoláinak tárgyi eszközei bővültek. A település földútjait jóformán felszámolták, többségét leaszfaltozták és járdákat alakítottak ki.

Bővült az Egészségügyi Központ és a Polgármesteri Hivatal is, emellett a megújuló energiák felhasználására is figyelmet fordítanak.

Akkor azt mondta a terveiről, hogy szeretne egy olyan modern termálvizet felhasználó üvegházat létesíteni a paprika és paradicsom termesztésére, amelyre igazán büszke lehet a város és újabb munkahelyeket add az itt élőknek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here