Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 A horvátok sztár focistája olyat tett, amit nem sok híressé lett ember csinál. Őszintén mondjuk, le a kalappal!

A varázstalan világunkba egyre kevesebb ilyen történetet olvasunk. Egyre kevesebb cikk szól az emberek nagyszerűségéről, arról hogy valaki hírességként is megmarad ember.

Napjaink hősei urizáló, a világtól elszakadt, magukat mindenki fölé képzelő urak és hölgyek. Pedig a sikerhez igen sokszor nem a tudás hanem csak szerencse kell.  Ezért egy roppant örömteli hír, hogy vannak még kiváló emberek.

A horvát válogatott támadóját, Ante Rebicet a világbajnokság egyik legnagyobb felfedezettjének tartják. Nem csoda, hiszen kiválóan teljesít a gyepen, de kiderült, hogy a pályán kívüli tettei miatt is nem győzünk meghajolni előtte – írja a Rangadó.

Rebic egy Split melletti faluban, Imotskiben nőtt fel. A még mindig csak 24 éves Rebic azonban soha sem felejtette el, honnan is indult. Egykori U20-as válogatottbeli csapattársa, és nem mellesleg legjobb barátja, Lovro Sindik meglepő dolgot árult el a focistáról:

„Szülőfaluja közel 500 lakosának az összes hitelét és kölcsönét visszafizette.”

Horvátországban is hatalmas gondot okozott az embereknek a megemelkedett devizahitelek. Persze a horvátok sztárjátékosa is elmúlathatta volna, a pénzét mondjuk Ibizán, mint Habony úr vagy repcsizhetett volna, mint Rogán úr, vagy vadászgathatott volna, mint Semjén.

De ő maga cáfolta meg Orbánt, hogy miért is nem lehet a magyar válogatott soha de soha olyan, mint a horvát. Mert nálunk az elit urizálásból és hatalmaskodásból mutat példát, náluk meg vannak ilyen kiváló tettek, nagyszerű cselekedetek.

Csak, hogy ne mindig a politikát bántsam, náluk a világklasszis sportoló a pénzének egy részét az emberek megsegítésére fordítja, nálunk a világklasszis sportoló, Hosszú Katinka ingyen kap közpénzen megépített uszodát a magánbizniszéhez, úszás óráit meg borsos óradíjon számolja meg. Az ingyen uszodába.

Mi elitünk harácsol és élősködik a népen. A horvát elit pedig segít a picinyen, a kétkezin, mert nem csak egy üres bonom, hogy összetartozunk.

Hát Viktor ez a hazaszeretett, nem pedig a Ti országlásotok. Ezért soha nem lesz se a foci se sem eredményes nálunk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here