Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Horror filmekben illő jelenetet posztol Korózs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője az egyik fővárosi kórházról.

Combos beszakadt plafon, bizalom gerjesztő bugás és kukába ütemesen csöpögő víz Ez látható Korózs Lajos, MSZP-s parlamenti képviselő által posztolt felvételen a SOTE 1. számú klinikájáról, ahol a betegek és az orvosok, ápolók egy vizes kukát kell kerülgessenek, mert t hetek óta folyik a víz a plafonból. A személyzetnek ki van adva, hogy napközben és éjjel is ürítsék a vízzel teli kukát.

A szocialista politikus a videó mellé egy terjedelmes posztot is közölt, melyben azt írja, hogy a  Fidesz jövőellenes költségvetést terjesztett az Országgyűlés elé, mely továbbra sem kíván választ adni az egészségügy rendszerszintű problémáira: a megalázó munkakörülményekre, az átlag alatti fizetésekre, a szakemberek elvándorlására, az egészségügy épületeinek elképesztő leromlására.

Azt is megjegyzi a baloldali politikus, hogy az Európai Unióban Magyarországon a legmagasabb a magánegészségügy szolgáltatásainak igénybevételi aránya, amely rávilágít, milyen színvonalra rombolta le a Fidesz a közegészségügyi viszonyokat.

A rendszerszintű problémák kezeléséhez szükséges összeg, mintegy 266 milliárd forint rendelkezésre áll a költségvetésben. Ennek forrása az MNB alapítványainak vagyona, mely felett Matolcsy György és rokonsága felelőtlenül és öncélú módon „kiskirálykodott” ahelyett, hogy a közpénz oda került volna ahol arra égető szükség van.

Az is kiderül, hogy az MSZP módosító javaslattal ált elő, többek között a szocialisták a Matolcsy- pénzeket új, innovatív gyógyszerekre költenék, amelyek a daganatos beteg életét megmenthetnék. Azok most csak rendkívül lassan, több év elteltével kerülnek Magyarországon forgalomba.

Korózs azt is írja, hogy mára a kórházakban már többen halnak meg az ott összeszedett, egyébként megelőzhető betegségekben, mint autóbalesetben. Ennek oka egyrészt az eszközhiány, így a dologi kiadások nagymértékű növelését is javasolják.

Arra is javaslatot tesz az MSZP, hogy a mentősök bérrendezését meg kell oldani,  mert éveken keresztül ígérték nekik azt, és ez mindezidáig elmarad. Tömegével mondanak fel a mentősök, így az azonnali és teljes körű béremelés kell biztosítani számukra, mielőtt az a rendszer is összeomlik.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here