Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy Jason Spencer nevű, republikánus képviselő a Georgia államban, sikerült magából totálisan idiótát csinálni. Egy tévés átverős műsor áldozata lett, de a népszerű műsorvezető a közismert idegen gyűlöletére építve csinált belőle idiótát.

Azt hiszem ennek a jobboldali politikusnak a története iskolapélda, hogy mennyire cikki az, amikor valaki idegengyűlölettel átitatva játszik nagy hazafit. Amerikaibb akar lenni mindenkinél, a mi esetünkbe magyarabb. Közben meg nem más, mint egy szánalmas pojáca.

A 444 szemlézte a Hollywood Reporter cikkét, mely arról számolt be, hogy Sacha Baron Cohen, aki az Ali G, a Borat és a Brüno után újra nagy és groteszk dobással jelentkezik. A Who is America? című sorozat, amelynek lényege, hogy politikusokat ver át, amolyan politikai Kész Átverés Show.

Ha megnézed a videót, akkor azon fogsz gondolkozni, hogy ez tényleg ekkora idióta és nem esik le neki, hogy mi van? S tényleg nem esik le neki, sőt a politikus meg is fenyegette a stábot perrel, ha leadják az epizódot, mert szerinte etikátlan módon, csalással szerezték meg a felvételt. Pedig egyértelműen kiderül,  hogy tudatában volt a kamerák jelenlétének.

S ennek ellenére a jobboldali  képviselő ugyanis hihetetlen elszántsággal csinál bohócot magából:

  • kínai turistának álcázva magát befotóz egy odaállított ember burkája alá, hogy van-e töke, mert ha nincs, akkor nyilván nem terrorista;
  • azt üvöltözi, hogy nigger, mert ezzel magára vonja a figyelmet emberrablási kísérlet esetén;
  • pucér seggel, Amerika, Amerika! és Homoszexuálissá teszlek! kiáltással ront rá a terroristát játszó Cohenre;
  • az epizód végén pedig egy külön videóüzenetben levágja és megrágja a terroristák farkát szimbolizáló nem is tudom mit, kolbászt. -összegzi a videót a 444.

Az eset hatalmas félzúdulást váltott ki olyannyira, hogy saját, a republikánusok frakcióvezetője egyenesen lemondásra szólította fel.

„Spencer képviselő lejáratta magát, és azonnal le kell mondania. Georgia jobbat érdemel” – mondta főnöke, David Ralston. Az állam kormányzója, a szintén republikánus Nathan Deal pedig azt mondta, hogy szomorúnak és undorítónak tartja, amit Spencer művelt.

Egy későbbi nyilatkozatban Spencer már más hangot ütött meg: mélyen elnézést kért mindenkitől, akit megbántott ezzel a „ronda epizóddal”. Lemondani viszont nem akar, mert úgyis elvesztette a választást, és már csak 5 hónapja van hátra. Azt az időt még kitöltené.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here