Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas divatja kezd lenni az internetről megrendelni ezt-azt, nyilván a webáruházak piacán is megjelentek a trükkös csalók. Figyelem be ne dőljön ennek a weboldalnak.

Nagyon nagy trend és hódít pl Kínából olcsó árukat webshopon keresztül rendelni. Ennek a mozgalomnak a legismertebb zászlóshajója az Aliexpress, amit Magyarországról is sokan használnak.

Nyilván ezen oldalak népszerűségét kezdték el kihasználni csalók. A 444.hu hívta fel a figyelmet egy átverős webáruházra. Maradjunk annyiban profi szélhámos oldal, ugyanis első ránézésre szép és igényes: az ember minőségi szolgáltatást és nem átverést várna a laptól.

Igényes webáruház, csak épp csalás az egész!

Ennyit arról, hogy a külső alapján érdemes következtetni. A fortheshop-on úgyanis minden  olyan, mint egy rendes és igényes webáruházban. Mondjuk még az sem feltétlenül adhat gyanakvásra okot, hogy éppen sehol sem lehet kideríteni, hogy milyen hátterű maga a vállalat, ugyanis erre van nem átverős webshopoknál is példa.

Ami már gyanakvásra adhat okot, hogy az összes menüpont szándékosan ködösen fogalmaz. Például elkenik, hogy konkrétan milyen cégekkel szállíttatják ki a megrendelt árut, nem véletlenül, hiszen nem szállíttatnak ki semmit – derítette ki a portál.

Az áruház mögött álló cégről sem tudható meg semmi, a kommunikáció pedig csak egy online felületen keresztül lehetséges, nem adnak meg telefonszámot vagy emailcímet sem.

A felháborodott, becsapott vásárlók panaszait olvasva annyi kideríthető, hogy kínaiakról van szó, és hogy ugyanaz a társaság állhat egy másik, hasonló csaló oldal, a gwote.com mögött is.

Az is kiderül, hogy a webshop több olyan Facebook-oldalt is fenntart, ami fizetett hirdetéseken keresztül a fenti két csaló weboldalra irányítja a webes kereskedésben még nem csalódott nagyérdeműt.

Annyit azért lehet tudni, hogy  domain tulajdonosa egy SHANGHAI MEICHENG TECHNOLOGY INFORMATION DEVELOPMENT CO., LTD. nevű cég. A 444.hu szerint külföldi fogyasztói oldalakon szépen követhető, hogy a fortheshop.com nem reagál semmiféle vásárlói panaszra, a megrendelt árukat nem szállítja ki, és a pénzt sem utalja vissza senkinek.

Szóval ne tessék bedőlni, ha a Facebook lát hirdetés olcsó bútorokról, és a hirdetés mögött e két csaló webshop áll. Kerülje el mindenki messzire a fortheshop.com és a gwote.com webáruházakat! Arra kérünk mindenkit, hogy ossza meg a posztunkat, hogy a csalók ne érjék el a céljukat!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here