Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír TV feje felett egyre jobban lebeg Damoklész- kardja. Egyes vélemények szerint a csatornának órái, napjai maximum hetei vannak hátra.

Kedden végleg megpecsételődni látszott a Hír TV sorsa, ugyanis a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyta, hogy Simicska Lajos tulajdonában álló üzleti érdekeltségeket a Fideszhez közeli vállalkozó, Nyerges Zsolt vegye át. Nem is kellett egy nap sem, már szerdán elköszönt a cégcsoportba tartozó Hír Televízió elnöke a munkatársaktól. A Nyerges-Simicska tranzakcióról itt írtunk részletesebben.

A 24.hu úgy értesült, hogy  a távozó Fonyó Károly, aki Simicska bizalmi embere megköszönte a munkatársaknak az elmúlt három és fél évet, amit a csatorna vezetőjeként töltött.

Fonyó a TV elnöke azután lett, hogy Simicska Lajos és Orbán Viktor miniszterelnök elvileg összevesztek 2015-ben. Arról ugyanakkor nem mondott semmit, hogy pontosan mi várható a televíziónál, így a munkatársak továbbra is erős bizonytalanságban végzik a munkájukat. Fonyó helyére vélhetőleg már egy NER-hez hű vezető kerül.

A Zoom.hu értesülése szerint egy régi HírTV-s, Paulik László lesz a vezérigazgató, Nyerges Zsolt pedig tulajdonosként  Fonyó Károly szerint „korrekt ember, megharcol a tévéért és az emberekért”. Fonyó nem kívánt találgatni arról, hogy Nyerges mennyire csak közvetítő, és a televízió Mészáros Lőrincnél köthet-e ki. S Fonyó szerint a HírTV nem fog megszűnni.

Sokak szerint azonban van miért aggódnia a televíziónál dolgozóknak, ugyanis nem kizárt, hogy a csatorna – Simicska más cégeivel együtt – Mészáros Lőrinchez kerülhet, aki Simicska és Orbán szakítása után a kormányfő első számú jó barátjává lépett elő, s azóta viharos gyorsasággal gazdagodik.
A Népszava értesülése szerint hogy a televízióval mi lesz, egyelőre nem tudni, de a munkatársak arra számítanak, szeptembertől, az új vezetés kinevezésével komoly változások jöhetnek, elsősorban a műsorkészítés politikai orientációját illetően.
Az egymásnak ellent mondó hírekből azonban egy dolog biztos: totális a káosz a csatornánál és senki nem tud semmit, csak mindenki igyekszik jól értesült lenni.  Azonban az már látszik, hogy Orbán Viktorral három és fél éve összekülönbözött Simicska a jelek szerint teljesen visszavonul, egyes értesülések szerint Magyarországot is elhagyja és az USÁ-ba fog költözni.
Simcska ellenzéki kalandozásai finoman szólva sem voltak sikeresek. Bár sokan vártak tőle atomot Orbánra az nem érkezett meg. Ehelyett az ellenzéki oldalon voltak nehezen értelmezhető manőverei. Az ő plakát cégeivel kötött megállapodásnak köszönhetően kapott a Jobbik giga bírságot az ÁSZ-tól és médiumai fizetett hirdetésekben  ekézték az MSZP-t és növelték a baloldali megosztottságot.
A választások utáni másnap bejelentette a Magyar Nemezt bezárását, majd nem sokkal rá, hogy mindenét eladja a Fidesz közeli vállalkozónak, Nyerges Zsoltnak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here