Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma megtörtént a Fideszes hatalom átvétel a HírTV-ben. Elsők között rúgták ki Kálmán Olgát és Csintalan Sándort, de több tucat másik TV-s is utcára került.

Miután kirúgták Kálmán Olgát az adásba már a tegnap esti Egyenesen ismétlése sem ment le, hanem helyette Orbán Viktor tusványosi beszédét adták, mindeközben a felírat: „Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorait mától nem láthatják a Hír TV képernyőjén”.

Ha esetleg még voltak kétségei, netán reménye, azt is szétoszlatták a Hír TV az lett újra ami eredetileg volt egy ócska szar Fidesz szócső.

Na jó de ha a Hír TV képernyőjén nincs Kálmán Olga és Csintalan Sándor akkor még is hol lehet majd őket nézni?

Csintalan és Kálmán Olga is miután elhagyták a HírTV-t elég magabiztos kijelentéseket tettek, hogy hamarosan találkoznak velük a nézők. Kálmán Olga azt mondta, hogy” én arra készülök, hogy hamarosan találkozunk, a nézők is én”.

Csintalan Sándor pedig a Zoom.hu-nak nyilatkozta azt, hogy „én egy magamutogató pasi vagyok, tehát ki kell találnom valamit, hogy mutogassam magam tovább”.

Vagy hatalmas blöff királyok vagy már van pontos B-forgatókönyvük, hogyan folytatják.

Hát a választék nem túl nagy. Van ugye az ATV. Nos maradjunk annyiban, hogy onnan nem túl szépen távozott el Olga. S miután otthagyta a csatornát többet Csintalan Sándort sem hívták meg a mára egyetlen ellenzéki TV-hez.

Sokan úgy vélekedtek Csintalannak nem kevés köze volt ahhoz, hogy Kálmán Olga és az ATV útja elváljon. Na jó de ha az ATV-hez nem, akkor mégis hova?

Túl sok opció nincs, vagy egy pici TV-hez igazolnak vagy egy új TV-t csinálnak. Egy korábbi elemzésünkbe azt írtuk, hogy a Heti TV és az N1TV jöhet számításba. Azonban mindkettő TV-vel van egy kis bibi. A Heti TV bár független TV, de nem kizárható nála, hogy hamar kormányzati befolyás alá kerül. Az N1TV kvázi a Jobbik párt TV-je, de hát csak jó indulattal lehet TV-nek hívni, hiszen egy Youtube csatorna, magyarul csak neten lehet nézni: sem földi sem kábeles sugárzása nincs.

Ráadásul Ma az N1TV-nél is voltak érdekes mozgások, Kisberk Szabolcs a csatorna főszerkesztője és 2 kolléga teátrálisan távozott egy videóban. Ennek a távozásnak semmi előjele nem volt, így nem kizárható, hogy azért álltak fel mert megtudták, hogy jön Kálmán Olga és Csintalan Sándor is.

Bár Kisberk a Jobbik helyzetével indokolta a távozást, s teljesen felesleges konfliktus is lenne a kettő műsorvezetőért ez, hiszen egy új Youtube csatorna beregisztrálás pl N2TV néven 3 perc.

Egy tök új földi vagy kábeles tv elindítása nem kevés forrás, ráadásul bekerülni a csomagokban a mai időkben nem egy könnyű opció. Erre az útra szinte kizárható hogy rátérnek. Még egy opciót ne zárjunk ki, hogy valamelyik ellenzéki város helyi TV-jénél kötnek ki. S abból próbálnak meg egy ellenzéki TV-t csinálni. Egyébként az ATV és FixTV is így jött létre anno. De ez a megoldás is évek.

Abban szinte biztosak vagyunk, hogy Kálmán Olga TV képernyőjére nem fog tudni visszaülni egy ideig, mert nincs olyan TV ahova mehet. S abban is, ha folytatja jó eséllyel ez Youtubon fog megtörténni. Csak az a kérdés, hogy egy új csatornát csinálnak, vagy az N1TV breandje alatt fognak nyomulni.

De egy biztos, hogy valami lesz mert elég magabiztosan mondta Kálmán Olga, hogy hamarosan újra találkoznak: ő meg a nézők.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here