Elment Pető Péter, a Népszabadság korábbi főszerkesztő helyettese, hogy hülyét csináljon az egész propaganda bagázsból.

Alázás és mesteri tanítás. Kb ez a két jelző jut eszembe arról a hatalmas oltásról, amit Pető Péter bemutatott az újra fideszes HírTV-ben. Meghívták az újságírót a Lapzárta című műsorba, de egyszerűen nem ment bele abba az utcába amit gondosan kiköveztek neki.

Csak a szokásos lett volna, szapuljuk 20 percben az ellenzéket. Azonban úgy kezdte, hogy osztja a TV szerkesztőinek azt a nézetét, hogy elégedetlenek a kormánnyal. Majd kiejtette, ha nem így lenne akkor nem foglalkoznának azzal annyit, hogy legyen egy erős ellenzék.

Szerinte az ellenzék problémái nem nemzeti ügyek és nincs az ország 1500 legfontosabb problémái között pl, hogy az LMP kit zárt ki. Majd a műsorvezető megkérdezte, hogy szerinted nincs hírértéke az ellenzék jelenlegi állapotának?

Erre Pető csak ennyit válaszolt, hogy miért mi történt ezen a szép forró nyári napon, az ellenzékben ami miatt szükséges ma az ellenzékről beszélnünk? Majd azt is elmondja, hogy múlthéten is erről beszélt, meg korábban is.

Erre a műsorvezető azt mondta, ma semmi, de az ellenzék állapota indokolja.

Pető ezt sem engedte el: na és a nemzet milyen állapotban van. Eurostat 15 legszegényebb régiója között 4 magyarországi van. Ott van komplett Kelet-Magyarország és Dél-Dunántúl, azt hiszem ez a nemzet szempontjából csöppet fontosabb mint, hogy mi van az ellenzékkel.

Na és ez csak a kezdett volt. Azonban nem írom le a teljes beszélgetést. Inkább nézd meg, érdemes. Van egy fontos következtetés: végig barmot csinált az egész Fidesz kompániából és határozottan beszélt Magyarország valós problémáiról. Pető Péter beleállt. Nem ette meg az elé tálalt krumplis tésztát.

S reméljük az első fecskének követői is lesznek, akik határozottan azt mondják a vezér médiának: nem, nem: mi nem fogunk a lényegtelenről beszélni, itt az ideje, hogy akkor beszéljünk Magyarország valós kérdéseiről. Csak csendben jegyzem meg, hogy aki elolvasta már a Mi impresszumunkat az tudja, hasonló okok miatt indult el a HírHugó is.

Abban bízunk, hogy ez nem csak egy egyszeri megmozdulás volt, abban bízunk, hogy Pető Péternek lesznek követői is, akik mernek beszélni merik azt mondani: nem, nem, nem: elég a propagandából! Kedves hatalom tessék megmondani pl miért nem lehet közlekedni normálisan az agglomerációban?

Hajrá Pető Péter! Ez szép volt!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

MEGOSZTÁS