Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A horvátországi döntés után, mely szerint semmisek a devizaalapú hitelszerződések elmondhatóvá vált: Orbán Viktor és a Fidesz az emberek helyet a bankok oldalára ált.

Fidesznek volt egy jó dumája a rendszerváltás környékén, olyan országot szeretne ahol a törvények nem csak a colát védik. Persze kormányzása alatt gond nélkül kiszolgálja a bankok érdekeit, a Fidesz törvényei csak a bankokat védik.

Hátborzongató jelenetek zajlanak le országszerte: bankok fosztanak ki embereket. Horror történetek szólnak, az olyan igazságtalanságokról, hogy valaki felvett 7-8 millió forintot és 30 milliót kéne neki visszafizetni.

A videónak hangja is van, jobb alsó sarokban tudod feltekerni!

A magyar kormány érdemi lépéseket nem tett a devizások megmentésére, pedig vannak pozitív példák. Szomszédunkban, Horvátországban kimondták, hogy a devizahitelek semmisek.

Minden devizás fizetne, ha korrektek lennének a feltételek, de 4-5x-ös összeget követel a bank vissza. S az állam nem a becsapottat védi, hanem a becsapót sokkoló látni, hogy Orbán Magyarországán egy idős néni kilakoltatásához több csapatszállítóval érkezik meg a rendőrség.

No őt sem a rozsa dombi luxuslakásból, hanem egy óbudai panelból vágták ki. Piciny ember, de igazság neki nem jár. Rabszolga. Adósrabszolga.

Most egy pillanatra, ha te kedves olvasóm a Fideszre szavaztál és megnézted ezt a videót, mindenféle bántás és nyomásgyakorlás nélkül, válaszold meg ezt a kérdést magadban: jól van ez így? Miért nem teszi meg a magyar kormány azt, amit a horvátok megléptek?

Ki kell nyílni a szemeknek, oszd meg hadd lássa mindenki: Orbán Magyarországán így bánnak a piciny emberrel.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here