Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma egész nap ez az MSZP sajtótájékoztató videó pörgött előttem a Facebookon. Kettő baloldali fiatal, Bihal Dávid és Torzsa Sándor remekül összefoglalta, hogy mi a különbség Orbán Viktor és Szent István Magyarországa között.

Az MSZP elnökségi tagja szerint kivándorlási válság van Magyarországon. Hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Bihal Dávid azzal érvelt, hogy az utóbbi években többen hagyták el az országot, mint ahányan a honfoglaláskor ide érkeztek.
Hatszázezer ember ment el az országból, és további 250 ezer tervezi, hogy elhagyja hazánkat – mondta az ellenzéki politikus, aki szerint a fiatalok is annak az orbáni politikának az áldozatai, amely mindent el akar törölni, ami a múlthoz kötődik.
Torzsa Sándor, a Societas, az MSZP ifjúsági szervezetének elnöke a sajtótájékoztatón arról beszélt: Szent István ünnepén emlékezni kell államalapító királyunkra, aki leszámolt a Kelet és a Nyugat közti hintapolitikával  és egy nyugat felé forduló  modern Magyarországot épített.

 

Azt is elmondta hogy ma a Fidesz világában, hiába dolgozol szépen csendben, hiába vagy egy jó szakember, minidig lesz egy olyan Fideszes haver, akinek a Te állásod vagy épp vállalkozásod kell. Gondoljuk csak debreceni Ady Endre Gimnázum igazgatójára, akit egy Fideszes képviselő váltott. De már szinte mindenki tud -egy-egy ilyen esetet mondani.

Torzsa szerint a  Fidesz világában nem állampolgárok vannak, hanem alattvalók és hatalom nem abban érdekelt, hogy az emberek kiszolgáltatottságát felszámolja, hanem abban hogy fenntartsa.

A Societas elnöke úgy látja, hogy nem csoda, hogy ma Magyarországon kivándorlási válság van, több mint 600 ezren hagyták el az országot, s nyugaton azzal találkoznak, hogy az állam a polgárait egyenrangú félnek kezeli, abban érdekelt, hogy minél sikeresebbek legyenek s elérjék a céljaikat.

Azt is kifejtette, hogy  a Fidesz világában az ifjúság nem fontos: látszat programok és kommunikációs blöffök. A Societas szerint ennél a magyar fiatalok többet érdemelnek. A Societas ismét követelte, hogy Orbán Viktor azonnal állítson fel egy kivándorlási válságstábot és hogy legyen egy kivándorlás megállításáért felelős államtitkár.

Azt is elmondat, hogy az MSZP ifjúsági szervezete hisz a partnerségben és a párbeszédben, ezért a Societas szeptembertől elindítja az Ifjúsági Konzultációt a kivándorlásról. Melynek keretében szeretnénk a generációnk véleményét megismerni s átbeszélni velük a megoldási lehetőségeket.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here