Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ország kedvenc humoristája egy terjedelmes interjút adott a 168 óra című lapnak, ahol többek között azt is elárulta mit tart a jelenlegi rendszer legnagyobb bűnének.

Gálvölgyi János, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, parodista nemrég, hetvenedik születésnapján mutatta be önálló estjét a Játékszínben, ennek apropóján adott a 168 óra hetilapnak egy terjedelmes interjút.

A művész a 168 Órának felidézi példaképeit Rátonyi Róberttől Márkus Lászlóig. Elmondja azt is, miért jobb, hogy ezek a színészcsodák nem élték meg a mai kultúrharcos időket.

Az interjúban szóba került Heti Hetesben történő szereplése is. Arra a kérdésre, hogy miért vállalta, hiszen így a közönségének egy részét is elveszíthette? Gávölgyi azt válaszolta, hogy őt ebben a műsorban az érdekelte, hogy ott ülünk heten, és gyorsan kell mindenre reagálni, rögtönözni, poént mondani. Ezt meg kell tanulni, nagyon sok úgynevezett drámai színész ezt nem tudja. Számomra viszont kihívás volt.

Majd hozzá tette, hogy amúgy ő a jelenlegi rendszer legnagyobb bűnének a pokoli politikai megosztottságot tartja. Gálvölgyi szerint a megbélyegzése  nem a Heti Hetessel kezdődött, hanem már előbb, 1992-ben.

„Akkor csináltuk a Gálvölgyi Show-ban a Julianus barát paródiáját. Előző évben mutatták be Koltay Gábor szerintem rossz filmjét, amelyben Hirtling István játszotta a barátot. A film végén Pista felugrott a levegőbe, és azt kiáltotta: „Megtaláltam! Testvérek, magyarok!” Gondolom, az őshazát.

Az én paródiámban Julianus barát egy kulcsot talált a fűben, amely egy budit nyitott. Majd beszaladt a budiba, ami felrobbant. Ezután megjelent egy újságban, hogy én a magyarságot szarnak tartom, és fel akarom robbantani Magyarországot.”

Teljesen paff voltam.- mondta a humorista. Majd hozzá teszi, hogy onnantól kezdve SZDSZ-bérenc lett és hazaáruló. Később Rózsa Gyurival volt egy közös fellépésük, a Kapcsoltam című műsorát parodizálta. A felvételek a Vidám Színpadon készültek, Gálvölgyi volt a betelefonáló, és mindig elmondta Gyurinak, hogy egy szép nagy lakásból hívom.

Egyik alkalommal azt is hozzátette: nagyobb volt a lakás, csak leválasztották. Ez ment le a tévében- meséli, majd az is kiderül, hogy emiatt Följelentették  a tévé elnökénél, hogy irredenta, és visszaköveteki Erdélyt. Az ügyből végül nem lett semmi, de az ország már akkor is tele volt elmebetegekkel, és a számuk azóta csak nő.- szummázta Gálvölgyi a történetet.

A 168 óra teljes interjúját Gálvölgyi Jánossal itt tudják elolvasni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here