Nem az első esett, amikor egy jól megtervezett hazugságra épülő karaktergyilkosság indul a Fidesz-médiában. Ennek az akciónak, most nagyon csúnya lebukás lett a vége.

Tibi atya mém oldalát facebookon nem kell szinte senkinek bemutatnom. Akinek pedig esetleg mégis: egy humor oldal, ami egy piás pap mindennapjait mutatja be. Nem az én ízlésemnek való humor, de az internet népe szereti. Több mint 1 millió követője van.

A nyáron ált bele a Fidesz média a HírTV-től kirúgott Konok Péterbe, elkezdték gyalázni a kormánypárti propagandisták. Tibi atya azzal vívta ki a fidesznyikek haragját, hogy egy posztban megvédte Konokot. Onnantól kezdve Tibi atya ellenségnek számított a Fidesz berkeken belül.

S mit tesz a kormánypárt azzal, aki ellenség? Igen, jól kitetszett találni: tönkre teszi, lejáratja, szét karakter rombolja. Az sem baj, ha leggátlástalanabb hazugságokat vetik be, csak a bosszú a fontos.

Na ez történt Tibi atyával is. A Ripost nevű kormányzati szennyben ma ugyanis megjelent, hogy egy afgán származású migráns megerőszakolt a Tibi atya fővárosi éttermében egy magyar lányt.

(Csak zárójelben, nem az volt eddig a Fidesz-propaganda, hogy a magyar kormány megvédte Magyarországot a migránsoktól és a kerítés sikeres? Akkor most hogy is van ez? A francba is a részletekkel ha tönkre kell tenni valakit, akkor a Budapesten migránsok erőszakoskodnak és minő véletlen a tönkreteendő éttermében. Ilyen ez.)

Nyilván ezzel a jól irányzott média hazugsággal egy szórakozóhelyet, illetve a márka egész jövőjét meg lehet pecsételni. S nem ez lenne az első ilyen esett, gondoljunk csak arra, hogy milyen karakter gyilkosságokat kapott az MSZP, vagy milyen karaktergyilkosságokat kapott a Jobbik.

Azonban, Tibi atyán nehezebb fogást találni, leginkább azért mert nem egy politikus, akiről minden rosszat elhisznek gondolkodás nélkül az emberek, hanem egy facebook oldal.

A mai nap folyamán szépen szállingóztak is a cáfolatok:

1.) Először is Tibi atyának nincs étterme, a szóban forgó helyet Tibi atya korábban már beperelte védjegybitorlásért, semmi köze hozzá. Ciki, erről valószínűleg nem tudott a Ripost.

2.) A cikkben azt írják, hogy az afgán férfi, a helyre wc-re bekéredzkedő lány után ment és ott erőszakoskodott vele. Az index elment a cikkben megírt helyre és kiderült, hogy ott nincs is wc, mert csak egy utcára kiadó büfé igazából. S senki nem tud arról, hogy ott erőszak történt volna…

3.) A Riposzt cikke azt írja, hogy hajnali 3 órákkor történt az eset és sem a giroszozó sem a mellette lévő kocsma nem volt nyitva aznap addig.

Kb ennyi volt leellenőrizni azt, hogy igaz-e a történet. Csak egy bibi van, hogy egy ilyen alávaló lejárató hazugság megtörténhet. Jéé milyen érdekes, pont azután, hogy Tibi atya kritikát fogalmazott meg a Fidesz világról. Igen. Pont mint a maffiánál: ha nem engedelmeskedsz akkor tönkreteszünk.

Ez a Fidesz világ.

 

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

MEGOSZTÁS