Orban Viktor az Európa Parlament ülés után. via politico
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag Orbán Viktor összes értelmezhető és releváns állítólagos európai  szövetségese bejelentette, hogy meg fogják szavazni az Orbán-politikáját elítélő jelentést. Ráadásul az Európai Néppárt, melynek oszlopos tagja a Fidesz, elnöke is frakcióvezetője is a megszavazás mellett foglalt állást nyilatkozatában.

A tegnapi nap során kiderült, hogy Orbán csak a Fidesz propagandában erős európai vezető, de a valóságban nem. Ugyanis azokról, akikről a magyarországi médiában azt a képet adták, hogy huu de Orbánnal vannak, szépen kiálltak és azt mondták, hogy nem szó sem lehet róla.

Már beszámoltunk róla, hogy a sort az osztrák kancellár Kurtz nyitotta, aki azon túl, hogy szerinte meg kell szavazni a Sargentini-jelentést, tovább is ment, mert szerinte a Fideszt ki kellene zárni a néppártból is.

Tegnap este pedig a  Néppárt frakcióülése után sajtótájékoztatót tartott Manfred Weber Orbán Viktor pártjának európa parlamenti frakcióvezetője.

Itt elmondta, hogy mivel nem jutottak közös nevezőre, ezért holnap mindenki lelkiismerete szerint, szabadon szavaz, nem lesz frakcióutasítás.

Maga Weber viszont igennel szavaz a 7-es cikkely szerinti eljárás megindítására

A Néppárt elnöke Joseph Daul is arról tweetelt délután hogy a jogállam ügyében „nincs  kompromisszum”. A pártelnök azt is írja a Fidesz-politikáját elítélő jelentés kapcsán, hogy az Európai Unió a szabadságon, a demokrácián, az egyenlőségen, az akadémiai szabadságon, a jogvédelmen, az emberi jogok tiszteletén és a szabad civil társadalmon alapul. Ezek sérthetetlen értékek.

Orbán Viktor politikáját az Európai Parlamentben szinte csak és kizárólag a neonáci, fasiszta, szélsőjobboldali pártokat tömörítő frakciókból jelezték, hogy támogatják.

A Brexitet támogató brit UKIP vezetője Nigel Farage támogatásáról biztosította Orbánt és azt javasolta neki, hogy a britekkel együtt távozzon Magyarország is az unióból. Orbán ezt a támogatást megtisztelőnek nevezete az Európa Parlamenti ülés után tartott sajtótájékoztatón.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here