Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sorba látnak napvilágot azok a felmérések, melyek a magyar emberek véleményt kérdezik az Orbán-kormány politikáját elítélő Sargentini-jelentés kapcsán.

Azonban most nem várt helyen mutatták ki, hogy a magyarok döntő hányada inkább a Sargentini-jelentéssel ért egyet, s a Fidesz álláspontját tartja valótlannak.

A BEOL azaz a Békés Megyei Hírlap oldalán futott egy felmérés, ahol a Sargentini- jelentéssel kapcsolatban kérdezték a Békés megyei hírolvasókat.

A szavazás szintén kemény eredményt hozott Orbán Viktor számára, ugyanis a vidéki portál olvasói között bőven több, mint kétharmadot, egész pontosan 72 százalékot ért el azaz álláspont, hogy igen, a Sargenitini-jelentés tényleg valós eredményekre utaló anyag.

Míg a leginkább a Fidesz álláspontját tükröző válasz csupán 17 százalékot kapott. Azért is komoly fiaskó ez a felmérés a Fidesz-kormánynak, mert olyan bázison, a vidéki szavazók bázisán készült, ahol elvileg hagyományosan erősebb a kormánypárt.

Ráadásul a BEOL a Fidesz média portfóliához tartozik, tehát a Beol olvasói rendesen kapják a nyakukba a Fidesz-propagandát. Így még azt sem lehet mondani, hogy egy baloldali médium által készített felmérésről van szó.

Nem ez az első kutatás, amely azt mutatta ki, hogy a magyarok nagy többsége egyetért a kormányt elítélő jelentéssel, ahogy a HírHugó is beszámolt már róla, az ATV Heti Napló című műsorának szavazása is hasonló 63 százalékos támogatottságot mutatott a Sargentini- jelentés mellett.

Persze a kormánypárti Beol végül is nem számolt be ennek a szavazásnak a végeredményéről veretes cikkben. Ki érti miért? Így arra kérünk téged, tudósíts Te és oszd meg ezt a posztot.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here